Lamborghini Aventador S (LP 740-4): toe faʻafouina povi

Anonim

Fa'atoa tu'uina atu e Lamborghini ata muamua o le Aventador S. O le fa'afoliga muamua lea na fa'aogaina i lenei fa'ata'ita'iga na fa'alauiloa i le 2011.

E le moe le tauvaga ma e le moe foi Lamborghini. I le ono tausaga talu ona maeʻa le tuʻuina atu o le Aventador i le Geneva Motor Show, o le taʻavale taʻavale sili mai SantʻAgata Bolognese na iu lava ina maua lana faʻafouga sili. I le faʻaopoopoga i mea faʻalelei ma sina faʻaleleia atili, o loʻo i ai talafou i tulaga o masini ma tekinolosi.

Se'i o tatou muamua i le mea e sili ona taua: o le infotainment system ua toe fa'afouina. Soo se taimi lava e mafai ai e le avetaavale ona ave ese ona mata mai le auala, o le a ia maua se faʻamafanafanaga tutotonu ma se lau fou ma se infotainment system e fetaui ma Apple CarPlay ma Android Auto.

2017-lamborghini-aventador-s-2

Ole mea e sili ona taua… ole afi ma le aerodynamics. Ae mo le afi, o sina faʻaleleia atili i le puleaina o afi na faʻatupuina ai le malosi i le 740 hp (+40 hp) ma le maualuga maualuga na siitia mai le 8,350 rpm i le 8,500 rpm. E tatau fo'i ona iai le sao o le fa'aogaina o le ta'avale fou (20 kilokalama mama).

Ona o lenei faʻateleina o le malosi, o le saoasaoa mai le 0-100km / h ua faia nei i se laʻititi 2.9 sekone i le saoasaoa aʻe naʻo le muta i le 350 km / h.

E LE'I MISIA: Tuu le keke i totonu o le ogaumu… o le Mercedes-Benz C124 ua atoa le 30 tausaga.

Talu ai o le malosi e le o mea uma, na galue ai foi le aerodynamics. O nisi o fofo aerodynamic na maua i le SV version na aveina atu i lenei Aventador S. Pe a faatusatusa i lona muamua, o le Aventador S o loʻo faʻatupuina nei le 130% sili atu le malosi i le pito i luma ma le 40% sili atu i le pito i tua. Sauni mo le isi 4 tausaga? E foliga mai.

2017-lamborghini-aventador-s-6
2017-lamborghini-aventador-s-3

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili