Lisbon City Council e saunia suiga ile 2nd Circular. O le a le isi mea?

Anonim

Ina ua mavae ni nai tausaga talu ona mafaufau e aveese auala e lua i luga o le 2nd Circular e fai ai se ala mo se alalaupapa lanu meamata ma faaitiitia le saoasaoa faatapulaaina i lena auala mai le 80 km / h i le taimi nei i le 50 km / h, Lisbon City Council e foliga mai o loʻo i ai isi fuafuaga. aua o le a se tasi o auala pito sili ona pisi (ma pisi) i totonu o le laumua.

O le manatu na faʻaalia e Miguel Gaspar, faipule mo le feʻaveaʻi i le Lisbon City Council, i se faʻatalanoaga ma le "Transportes em Revista" ma faʻamaonia ai, e ui lava i le lafoaia o fuafuaga e fausia ai se alalaupapa lanu meamata, o loʻo faʻaauau pea ona fuafua le pulega a le malo e suia loloto i totonu. le 2nd Circular.

E tusa ai ma le saunoaga a Miguel Gaspar, o le fuafuaga e aofia ai le fausiaina o se faiga o felauaiga i le ogatotonu o le 2nd Circular, ma fai mai o le aufono o loʻo "suʻesuʻeina le avanoa e tuʻu ai se faiga feʻaveaʻi i lona pito tutotonu, lea e mafai ona avea ma se uila afi poʻo se BRT (). Busway)”.

O se galuega fa'apitonu'u po'o se fa'aitulagi? o le fesili lena

E tusa ai ma le tala a Miguel Gaspar, ua uma ona iloa e le pulega o le malo le mea e tu ai taofi ma le auala e ave ai tagata ia i latou, ma fai mai: "Na mafai ona matou tuʻu i tafatafa o le nofoaafi a Benfica, i le eria o Colombo, i Torres de Lisboa, Campo Grande, Malaevaalele. (…) ma luga ole Avenida Marechal Gomes da Costa, ona sosoo ai lea ma Gare do Oriente”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

2nd Circular Project
O le alalaupapa lanu meamata o loʻo tuʻuina atu i le uluaʻi fuafuaga mo le 2nd Circular e tatau ona faʻaogaina se alalaupapa mo felauaiga lautele.

Ona o le mautinoa o le Lisbon City Council ua foliga mai ua i ai e uiga i le poloketi, o le fesili e tulaʻi mai pe o le a avea lenei mea ma se galuega faʻapitoa a le itumalo o Lisbon pe o le a aofia ai isi municipal i le Lisbon Metropolitan Area (AML).

Ina ia o'o atu i nofoaga e tu'u ai, e na'o tagata e alu i luga po'o lalo ifo i se faasitepu

Miguel Gaspar, fautua mo le gaoioi i le Lisbon City Council

Fai mai Miguel Gaspar, o le filifiliga lona lua e sili ona foliga mai, faatasi ai ma le faipule o loʻo taʻua: "E sili atu lo matou faʻaogaina i lenei manatu mulimuli, aua mulimuli ane o lenei faiga e mafai ona ofi i le CRIL ma le BRT koridor o le A5. O lenei mea o le a mafai ai ona maua se mea uiga ese, o le fesoʻotaʻiga tuusaʻo mai Oeiras ma Cascais i le malaevaalele ma Gare do Oriente ".

E tusa ai ma le fausiaina o fuafuaga a le malo, na faʻamalosia e Miguel Gaspar le manatu, e faʻatatau i le "lua vaetolu o tagata faigaluega i Lisbon e le o nonofo i le taulaga. Ma o le mafuaʻaga lea na fai mai ai le CML o le gaioiga i Lisbon e naʻo le foia pe a foia le faafitauli o le Metropolitan Area ".

BRT, Linha Verde, Curitiba, Pasila
BRT laina (pei o lenei i Pasila) e pei o se nofoaafi moli, ae o pasi nai lo nofoaafi.

o isi fuafuaga

E tusa ai ma Miguel Gaspar, o fuafuaga ua fuafuaina e pei ole Alcântara, Ajuda, Restelo, São Francisco Xavier ma Miraflores fesoʻotaʻiga (e ala i se moli / tramway); le fausiaina o se alalaupapa felauaiga lautele i le va o Santa Apolónia ma Gare do Oriente poʻo le faʻalauteleina o le 15 tram auala i Jamor ma Santa Apolónia.

Na taua foi e le faipule o le isi o galuega faatino i luga o le laulau o le fausia lea o se alalaupapa BRT (busway) i le vaega o Alta de Lisboa.

I totonu o le lautele o le AML, na taʻua ai e Miguel Gaspar o loʻo i ai ni poloketi e faʻafesoʻotaʻi Algés i Reboleira (ma laina Sintra ma Cascais); Paço d'Arcos ao Cacém; Odivelas, Ramada, Falemai Beatriz Ângelo ma Infantado ma Gare do Oriente i Portela de Sacavém, ma o loʻo faʻagasolo talanoaga pe o nei fesoʻotaʻiga e tatau ona faia i le nofoaafi moli poʻo le BRT.

Punavai: Felauaiga i le Iloiloga

Faitau atili