Lisbon o le aai pito sili ona tumutumu i le Iberian Peninsula

Anonim

O le laumua o Lisbon ua avea ma taulaga sili ona tumutumu i le Iberian Peninsula, e tusa ai ma le Annual Global Traffic Index na tatalaina e TomTom.

E tusa ai ma le suʻesuʻega, o loʻo suʻesuʻeina le faʻaogaina o feoaiga i totonu o taulaga e 295 i atunuu e 38 i konetineta e ono, o Lisbon o loʻo i ai le aofaʻi o le faʻaogaina o le 31% , fa'amauina se si'itaga e 2% pe a fa'atusatusa i le tausaga talu ai, o lona uiga e 31% le taimi e alu ai le faigamalaga nai lo le tulaga e le o fa'alavelave. O le laumua o le "nuestros hermanos", Madrid, o loʻo i ai le maualuga o le faʻalavelave o le 23%, e sili atu na o Barcelona (28%) ma Palma de Mallorca (27%).

O loʻo faʻamamafaina foi e le faʻamatalaga e faapea, i le tausaga talu ai, na faʻaalu e avetaavale i Lisbon le averesi o le 35 minute faaopoopo i le aso i feoaiga, lea faʻatasi e maua ai se tupe faʻaalu faaletausaga o 136 itula i luga o le auala. O le aso sili ona pisi o le 2015 i Lisbon o Mati 19th.

TomTom Traffic Index_Iberian Infographics

E LE'I MISIA: Ua uma ona matou aveina le Morgan 3 Wheeler: sili!

O le taulaga o Porto o loʻo i ai se tulaga maualalo o le faʻalavelave, o loʻo i le 23% , tausia le tau o le tausaga talu ai. I totonu o le aai e leʻi faiaina, o le taimi faaopoopo e faʻaalu i feoaiga e 27 minute i le aso , o lena fa'aputuina e maua ai le 104 itula i le fa'ai'uga o le tausaga.

O taeao o Aso Gafua (Porto), taeao o Aso Lua (Lisbon) ma aoauli o le Aso Faraile (Lisbon ma Porto) o vaitau ia e sili ona maualuga le faʻalavelave. O le maualuga o le faʻalavelave i luga o le alatele, e ese mai i isi auala, o loʻo i ai, i le faasologa, i le 14% ma le 32% i Lisbon ma i le 16% ma le 27% i Porto. Su'e le 10 pito sili ona tumutumu i le lalolagi iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili