Tofa Top Gear i lana su'ega ala. malo omiga fanua

Anonim

O lo'o i luga o le malae va'alele a Dunsfold i Surrey, Egelani, o le ta'amilosaga la'ititi lea na maua ai e Clarkson, Hammond ma May nisi o latou taimi sili ona lelei, i tua atu o le uili o ituaiga uma o ta'avale, fa'apea fo'i ma le potu tele lea e fa'asalalau ai. , o le a maua ai se lavelave o 1800 fale . Le ta'uta'ua BBC ta'avale TV fa'aaliga e tatau ona su'e se fale fou.

Hammond Clarkson May TopGear

E tele le lamatiaga o le mou atu, ona o le malosi o fanua, o lea ua faʻamaonia ai le iʻuga o le auala, faatasi ai ma le faaiuga a le Failautusi o le Setete o Egelani, Sajid Javid, na tuʻuina atu ia Mati 29, e faʻamaonia ai se fuafuaga fou o le taulaga mo le sone.

O se faaiuga lelei tele lea. Ole suiga ole Dunsfold Aerodrome o le a maua ai fale mo vaega uma o le sosaiete, e aofia ai aiga talavou na le mafai ona maua se fale i le eria, faʻapea foʻi ma le fausiaina o galuega fou ma faʻamautinoaina le tele o auaunaga fou a le nuʻu, faʻatasi ai ma le faʻaleleia o tulaga faʻavae.

Jim McAllister, Faatonu Sili Dunsfold Park
Dunsfold Airfield Egelani

O le mamafa o fanua na amata mai i le 2015

Mo le taimi muamua i le 2015, o fuafuaga o le taulaga mo le nofoaga e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, 540 fale taugofie, faʻaopoopo i nisi o paka, malae taʻaloga ma se falemaʻi. O mea tetele, e ui i lea, ma e tusa ai ma le upega tafaʻilagi a Get Surrey, e leʻi faʻaitiitia ai le popolega o le faitau aofaʻi o loʻo i ai nei i le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o tagata, o lona uiga, i le tulaga o feoaiga.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ae mo le Top Gear, o loʻo i ai lana suʻega i le Dunsfold Aerodrome talu mai le 2002, ma, i le taimi nei, e leʻo iloa poʻo fea o le a tuʻuina atu ai e le polokalame ana gaioiga.

Aerodrome Top Gear Hangar Dunsfold

Faitau atili