O lo'o tumau pea Michael Schumacher i se tulaga ogaoga

Anonim

O le tulaga o le soifua maloloina o le avetaavale F1 muamua Michael Schumacher o loʻo tumau pea le taua. I se faʻamatalaga na tuʻuina atu i le 10 i le taeao, na fai mai ai fomaʻi a le falemaʻi o Grenoble e le mafai ona latou faia ni faʻamatalaga i le lumanaʻi.

O Michael Schumacher na mafatia i ni manu'a tuga ma salalau o le fai'ai ona o se manu'a ogaoga o le ulu ma e iai se "faʻamatalaga e leʻi faʻamalamalamaina". O loʻo faʻaauau pea ona tauivi le pailate muamua mo lona ola ina ua maeʻa se faʻalavelave faaseʻe i le nofoaga faaseʻe a Méribel i French Alps i le aso 29 o Tesema.

Na ave Michael Schumacher i le falemaʻi i Moûtiers i le 10 minute talu ona maeʻa le faʻalavelave, lea, ona o le ogaoga o manuʻa, na faia ai le faaiuga e ave o ia i le falemaʻi i Grenoble. I se faʻamatalaga, na taʻua ai e le falemaʻi i Grenoble na taunuu Michael Schumacher i se koma ma i se tulaga ogaoga. Ina ua maeʻa le faia o suʻega na faʻamaonia ai "manuʻa tuga", Michael Schumacher na faia se taotoga neurosurgical.

O Michael Schumacher, ose siamupini e fitu taimi o le Formula 1, e iai lona naunau tele i le faasee. O le avetaavale muamua e iai lona fale i le nofoaga faasee i Méribel, le nofoaga o le faalavelave.

O le tala muamua, na maua mai i Jornal de Notícias ma na faʻasalalau ai se taotoga lona lua, na suia.

Faitau atili