Fa'atofa Michael Schumacher i ta'aloga afi i le fa'ai'uga o le vaitau

Anonim

O le alofagia e le toatele ma le inoino o le toatele, o le avetaavale Siamani Michael Schumacher na faasilasilaina i le aso o le a ia faamutaina lana matata taʻaloga mataʻina.

“Ua oo i le taimi e faatofa ai. Na ou leiloa le faʻaosofia ma le malosi e manaʻomia e faʻaauau ai le tauva, "o le tala lea a Schumacher, i se fonotaga a le au tusitala i le Suzuka circuit, nofoaga o le Formula 1 Grand Prix e sosoo ai.

E pei ona silafia e le toatele o le au Mercedes (le au a Shumacher) ua uma ona faalauiloa le faafaigaluegaina o Lewis Hamilton mo le isi vaitau, ma le faamoemoe e suitulaga i le siamupini e fitu taimi o le lalolagi. E leai se faamoemoe o le au Siamani e toe faafou le konekarate a Michael Schumacher, ma atonu o le mafuaaga lena na faalauiloa ai e Schumacher le faaiuga o lana galuega.

Fa'atofa Michael Schumacher i ta'aloga afi i le fa'ai'uga o le vaitau 18341_1
Ae ui i lea, na faʻamautinoa e Michael Schumacher o loʻo lelei o ia ma Mercedes, aua e foliga mai o le 'au na faʻaauau pea ona faʻasalalau o ia i mea uma o loʻo tutupu ma e leʻi manaʻo lava e afaina le avetaavale. "Na latou maua le avanoa e faʻafaigaluegaina Lewis Hamilton, o se tasi o avetaavale sili ona lelei i le lalolagi. O nisi taimi e filifili ai le iʻuga mo i tatou”, o le tala lea a le pailate Siamani.

O le mea moni, e leʻi mafai lava e Michael Schumacher ona faʻaalia o ia lava i le tauvaga talu ona ia toe foʻi mai i le ala i le 2010. I vaitau e tolu (52 grand prix), e naʻo le tasi le taimi na mafai ai e le avetaavale Siamani ona laa i luga o le pulelaa, lea e faʻaalia ai lona na muta tausaga auro ina ua ia faamavae mo le taimi muamua i le 2006.

Mo le talafaasolopito o le 21 tausaga o Michael Schumacher i le Formula 1, lea na faaliliuina i le sili atu i le 300 tuuga, 91 manumalo, 155 podiums, 69 "pole positios" ma le 77 saoasaoa vave. Pe o se talafaamaumau lelei ea pe leai?

Fa'atofa Michael Schumacher i ta'aloga afi i le fa'ai'uga o le vaitau 18341_2

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili