Fa'asologa o fa'amaumauga ile Ford Focus RS fou e amata ile aso 30 Setema

Anonim

Ua naunau Ford e fa'ate'ia le maketi i le fa'alauiloaina o se fa'asologa o fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai le fa'aleleia o le Ford Focus RS fou.

O le manatu na i ai le fesoasoani a 'au uma a le kamupani i le lalolagi atoa ma o le faasologa ua faaigoaina "Rebirth of a Icon" o le a pateni i tua o le faʻavaeina o le 345 hp all-wheel-drive crossbow lea o le a faʻatauina e Ford.

O le faʻasalalauga o le faʻamaumauga o loʻo faʻatulagaina mo Setema 30th ma o le a vaevaeina i ni vaega se valu vaiaso. O le tagata autu o le Ford Focus RS ma o le ai ai autu e pei o: faʻataʻitaʻiga ma atinaʻe, suʻega i tulaga ogaoga o le tau ma e oʻo lava i se ituaiga o le "Digital Opinion Column" lea o le a tuʻuina atu ai e le avetaʻavale Amerika, Ken Block, fautuaga ile auala e fai ai. o le Ford Focus RS sili ona manaia.

FESOASOANI: O faʻamatalaga uma o le Ford Focus RS fou

Sa le mafai e Ford Vice President Raj Nair ona taofiofi ana upu ma faaopoopo mai, "O le Focus RS o se taʻavale e tulaga ese le faʻatinoga ma se measina ofoofogia. Ole mea lea e fa'atupu ai se fa'amoemoe tele ma le malosi o le mamafa e mana'omia ai le tele o le galulue fa'atasi, o se fa'ai'uga tele ma se fa'amoemoe e tasi i le o'o atu i le fa'amoemoe autu". Na ia faaopoopo mai e faapea "O lenei pepa o le a maua saʻo avanoa i vaega uma ma puʻeina lelei mea o nisi taimi o se malaga gaogao."

Mo le au faʻatau sili ona popole, ua faʻasalalau e Ford o uluai faʻasalalauga Europa o le Ford Focus RS fou o loʻo faʻatulagaina mo le amataga o le 2016. O le tau i Potukale mo le naʻo le faʻatauga o le a € 47,436 (e le aofia ai felauaiga ma tau faʻatulafonoina ) .

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili