Paul Bischof: mai pepa fa'atusa i le Fuafua 1

Anonim

Saili le tala ia Paul Bischof, o se alii talavou sa taalo i taavale pepa ma o le aso nei, faafetai i lena taleni, o loo galue i se tasi o au sili o le Formula 1 i aso nei.

O Paul Bischof o se tama'ita'i a'oga fa'ainisinia fa'ainisinia a Ausetalia o lē i lona taimi avanoa na fausia ai le fa'atusa o ta'avale tu'uga i luga o pepa. O se mea fiafia na ia amataina faʻafuaseʻi ina ua na o le 8 ona tausaga, ina ua uma ona ofo atu e lona tama ia te ia se pusa faʻataʻitaʻiga pepa.

Talu mai lena taimi, e leʻi taofia lava. Ua na o sina taimi na amata ai e lenei inisinia talavou ona fai ana lava ata mai le maoaʻe, ae le gata i lea ona ua le toe luitauina o ia e pusa na faʻatau. Ma o le taimi lena na amata ai ona ia faia taʻavale taʻavale e faʻaaoga ai ituaiga pepa uma: pepa malo, pepa malo, pusa cereal… soʻo se mea e mafai ona e mafaufauina. E mataʻina le faamatalaga a Paulo i ana foafoaga, ma e faia uma i luga o pepa seʻi vaganā ai ni faamatalaga laiti.

Rennauto, Modell mit Bastelwerkzeug

O se tasi o ana foafoaga sili ona manaia o le Red Bull RB7, e pei lava o le tasi na faʻaaogaina i le 2011 vaitau e Mark Webber ma Sebastian Vettel. Ile aotelega, o lenei kopi pepa e sili atu i le 6,500 vaega ta'itasi. O nisi e le o vaaia, e pei o pedals, pamu taofi, pistons, faatasi ai ma se numera e le gata o isi faʻamatalaga mataʻina.

Ae o le mea sili e leʻi oʻo mai ... E leʻi umi ae oʻo atu le galuega a Paul Bischof i "taliga" o ulu o le 'au a Red Bull. Sa le talitonu o ia ina ua ia mauaina se talosaga mo se faatalanoaga i lana pusa meli, “Sa na o au i totonu o le fale ma sa ou tamoe i fafo, osooso ma ee”, o lana tala lea.

Ina ua uma le faatalanoaga (i le 2012) sa faafaigaluegaina o ia - i le taimi muamua mo se galuega faataitai, ae e lei umi ae talosagaina o ia e nofo tumau. I aso nei, o Paul o se vaega o le Red Bull team's composite aerodynamic parts design team, faia ni fetuunaiga laiti i nofoa nofo toatasi aʻo leʻi faia taʻaloga taʻitasi ma mamanuina vaega fou pe a manaʻomia.

Matamata i le vitio ma fiafia i le tala i lenei alii talavou na amata i taavale pepa ma iu ai ina mamanuina vaega mo se tasi o au F1 sili ona lelei i aso nei. Afai e te fia iloa, asiasi i lana blog iinei. O iina o le a mafai ai ona e mauaina nisi faʻataʻitaʻiga ma e oʻo lava i ata o le faʻagasologa o le fausiaina o nisi o au galuega.

Paul Bischof: mai pepa fa'atusa i le Fuafua 1 18348_2

https://www.youtube.com/watch?v=yjE0LYaNMQ0

Faitau atili