Ua avatu e Caetano Auto ta'avale Toyota i le Koluse Mumu a Potukale e lagolago ai le tui

Anonim

Ua saunia e le Caetano Auto se va'a o ta'avale Toyota e 13 i le Koluse Mumu a Potukale e fesoasoani i tagata fa'apolofesa femalagaa'i i le atunu'u o lo'o faia tui fa'asaga ia Covid-19.

Na filifili Caetano Auto e galulue faatasi ma le Koluse Mumu a Potukale i lenei vaitau faigata e feagai ai ma le le lava o loʻo iai i tulaga o femalagaaiga e faʻafetaui ai manaʻoga o loʻo iai nei.

I le avea ai o se vaega o le gaioiga "Ou te fesoasoani ia i latou o loʻo fesoasoani", e tele taʻavale na faʻaavanoaina mo le au faʻapolofesa a le faʻalapotopotoga ina ia mafai ai ona latou feoaʻi ma faʻatasi ma i latou e sili ona manaʻomia. "Matou te mananaʻo e faʻaalia lo matou faʻaalia o galuega mamalu o loʻo faʻatinoina e nei tagata tomai faapitoa ma saofagā i le taumafaiga masani", o le faamamafa lea a Caetano Auto, i se faʻamatalaga.

Toyota Prius Koluse Mumu Potukale

E le o le taimi muamua lea ua galulue faatasi ai Caetano Auto ma le Koluse Mumu Potukale i le taua faasaga i le Covid-19 pandemic.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na faia muamua e le kamupani se gaioiga o le aoina o meaʻai ua faʻaigoaina "Caetano Auto Solidária" lea, mo le masina, meaʻai ma mea tumama na aoina ma tuʻuina atu i lala e sefulutasi o le Koluse Mumu a Potukale.

O nei fuafuaga, faʻaopoopo i le faʻalauiloaina o le tuʻufaʻatasia o le Caetano Auto, o loʻo atagia mai ai o matafaioi faʻaagafesootai faʻapisinisi o se mea taua i le taimi o loʻo feagai ai le tele o aiga i se taimi faigata.

Faitau atili