Pei Fou. O lenei Bugatti Chiron o loʻo faʻaaogaina ae e leʻi umiaina

Anonim

Sei o tatou faia i laasaga. O le fa'atauina o se Bugatti, po'o ni vaega o le tasi, e le taugofie. O le mea lea, o le bugatti chiron na matou taʻu atu ia te oe e uiga i le aso e foliga mai o se tasi o na fefaʻatauaiga e matuaʻi aoga.

O le Bugatti Chiron lea o loʻo tatou talanoa ai e na o le 587 kilomita na malaga ai, ae o le tele o latou e leʻi ufiufiina e lona pule muamua - o le mea moni e leʻi i ai se tagata e ona le taavale. O le Chiron lea o se tasi o uluai iunite 100 na fuafua mo le Iunaite Setete o Amerika ma e leʻi tuua lava le tulaga aloaia o le faʻailoga, peitaʻi o loʻo faʻatau atu e pei ona faʻaaogaina.

O le maila o loʻo faʻaalia o le tuʻuina atu o kilomita, o lona uiga, aʻo leʻi tuʻuina atu le taavale i lona tagata fou, e faʻataʻitaʻiina, faʻaputuina ni nai kilomita, e pei ona faia e Audi i le R8.

O lenei Bugatti o le a faʻatau atu i le Bonhams faʻatautuʻi ia Ianuari 17th i Scottsdale ma o loʻo faʻamoemoe le faʻatautuʻi e faʻatau atu mo se tau i le va o le. 2.5 ma le 2.9 miliona euros.

bugatti chiron
O le Bugatti lea e alu i le fa'atautu'i na faia lana uluai iloiloga faaletausaga i le aso 28 o Novema o le tausaga nei.

Numera a Bugatti Chiron

Afai e te le o talitonuina i lenei avanoa pisinisi, sei matou taʻu atu ia te oe numera a Chiron. I lalo o le pulou matou te maua ai se afi 8.0 l W16 e maua ai le 1500 hp ma le 1600 Nm o le malosi. O lenei mea e mafai ai e le Chiron ona oʻo i le 420 km / h (eletise faʻatapulaʻa) ma oʻo atu i le 0 i le 100 km / h i le 2.5s, ausia le 200 km / h i le 6.5s ma le 300 km / h i le 13.6s.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Pei Fou. O lenei Bugatti Chiron o loʻo faʻaaogaina ae e leʻi umiaina 18362_2

E ui ina iai le 587 kilomita, ae le'i iai lava se pule o lenei Bugatti.

Afai o nei fuainumera e faatalitonuina oe, o le a e iloa o le Bugatti Chiron lea o le a fa'atautu'i e Bonhams o lo'o fa'atumauina lona fa'amaoniaga mai le falegaosimea se'ia o'o ia Setema 2021. Po'o ai lava na te fa'atauina o le a maua fo'i fa'amaumauga o le fausiaina o le ta'avale, ata o lona gaosiga ma e o'o lava i se atopa'u uamea e tumu i le u'amea. ulua'i fa'ailoga fa'aopoopo.

Faitau atili