20 tausaga i Frontier. Ua le manuia au a Luso-Farani i le aso na tautala ai Luck i le Latvia

Anonim

Faʻapitoa, mai le amataga, ona o le 20th lomiga, o le 2017 24 Itula TT Vila de Fronteira o le a alu i lalo i le tala faasolopito ona o le auala foi lea na faia ai se osofaʻiga faletifaga, i le itula mulimuli o le tuuga, filifili le igoa o le manumalo. Faatasi ai ma le Lotto Lucky ma Unlucky na tuuina atu le auro, ae le o le tagata faomea, ae i nisi e leʻi mafaufauina e pei o Latvians ofo!

24 Itula Frontier 2017

Ina ua uma ona savali i luma mo le tele o le tuuga ma ua uma ona i ai le sini i ni nai taamilosaga, o faafitauli tau masini na iu ina faaleagaina ai le faamoemoe o le AC Nissan Proto mai Andrade Competition, sosoo ai ma le tulaga muamua, e pei o le MMP Evo 3 o le au a Thierry Charbonnier. Faatasi ai ma le mea na tupu e oo lava i streaks o toetoe lava leaga, pe a tupu, e lua, ma le sini ua aliali mai i luga o le tafailagi.

Talitonu i le manumalo, ia lagona le toilalo

E ui i le tele o faafitauli sa feagai ma i latou i le tuuga, e oo lava i le suia o le fesoasoani faafoe a le AC Nissan Proto faatolu, o le au a Mário ma Alexandre Andrade, Cédric Duple, Yann Morize ma Luís Ribeiro, o le tasi lea, faatasi ai ma. o le ulufale i le itula mulimuli o le tuuga, sili atu le tulaga e manumalo ai i le 24 Itula o Frontier. E le gata ona sa i luma, ae sa i ai foi le tulaga lua, le MMP Evo 3 o le Farani Thierry Charbonnier, o le sa avea ma se au ma Paulo Marques, Alexandre Ré ma José Pimenta, i se mamao mamao. A'o le tulaga lona tolu o le 'au, le Latvian team Tempo 24H, e mafai ona sili atu nai lo le tulaga maualalo i luga o le pulelaa, ona o le lua laps tuai mo le taitai.

24 Itula Frontier 2017

Ae ui i lea, o le ta o le faletifaga o se tuuga lea, i lenei tausaga, sa i ai le tau e lei mafaufauina ma le leaga o le fola masani, e lua itu taua, o le a iu lava ina amata ona aliali mai i se taimi e leʻi umi mulimuli ane, faatasi ai ma le tulaga muamua o le taavale a Thierry Charbonnier. MMP Evo 3 aoina i totonu o lua, e leai se avanoa e toe foʻi ai i le ala.

Ma afai o le talafou o le lafoaia o le au Farani-Potukale na amata ona avea ma se meaalofa sili ona manaia mo le taimi muamua na faʻavasegaina, o le mai lena taimi na amata ona talitonu toetoe lava o le loto atoa i le manumalo i le igoa lona ono i Fronteira, o le mea moni o le mautinoa o le la o sina mea itiiti e tumau. Talu ai, a maeʻa le afa itula, o le a avea le Nissan Proto mai le Andrade Competition e toe foʻi i faʻafitauli, e oʻo lava i le faʻamalosia o lona ulufale atu i lua. O le mea moni, ia aua ne'i toe alu ese ai; a itiiti mai, i le taimi e ulufale ai i le taʻaloga aʻo leʻi oʻo i le 24 itula o le tuuga, e pei ona manaʻomia e tulafono faatonutonu.

Ina ua pau le meaalofa mai le lagi i Frontier

Faatasi ai ma le lua muamua mai le auala, lea ina ua uma le Caze Tomahawk e JC Brochard (e pei o se lapiti i nai vae muamua!), o le AC Nissan Proto, le Chevrolet e Sebastien Vincendau ma le Sadev Orix e Stéphane Barbry ua uma ona ave le ta'ita'i.– lagona lelei! -, o le auala lena, e ofo ai, Igor Skoks, Rudolfs Skoks ma Arvis Pikis, i le uili a Mitsubushi Pajero mai Tempo 24H, na vaʻaia le taʻimua ma, i se taimi mulimuli ane, na pa'ū moni lava le manumalo i ona vae!

24 Itula Frontier 2017

E oo lava i le le faatagaina o le rookie sili ona faʻavasegaina o lenei lomiga lona 20 o le 24 Horas TT Vila de Fronteira, le Mini All4 Racing a le BMW aloaia, le X-Raid, mo le taimi muamua i le Alentejo tuuga ma le avetaʻavale na tuʻuina atu i le O tagata Italia o Michele de Nora, Michelle ma Carlo Cinotto, ma Paolo Bachella, e oo lava i le moemiti o le taumafai e oo i le fusuaga mo le tulaga muamua - e le gata i lea, i totonu o le au Italia-Siamani, e le gata o se atigipusa gau na mafua ai ona latou faiaina. 40 minute i le taʻaloga i le fesuiaiga, e pei o Sadev Orix, faʻataʻitaʻiina e Barbry, Pierre ma Louis Lauilhe, o le na le toe tuʻuina atu foi le tulaga tolu.

o faamatalaga

“Matou te iloa lelei lenei tauvaga. Ua faafitu ona ou auai ma ua sefulutolu ona faia e le au. Sa matou faia se galuega lelei muamua ma sa aoga le togafiti. Ua uma ona tatou mauaina le tulaga lua ma le tolu, ae o le manumalo o le manumalo lea! O se tuuga ofoofogia”, o le tala lea, i le faaiuga o le tuuga, Rudolfs Skoks o ia, i le 24 tausaga le matua, o le sui laitiiti o Tempo 24H. Ae peitai, o le iloaina, “ae toe tasi le itula ou te le talitonu ai e mafai ona ou manumalo! O le matou taavale sa i ai lava i le 100 pasene. E lei iai ni a matou faʻafitauli faʻainisinia ma o le manumalo e saʻo, e ui i le leaga o le matou paga".

O le mea sili ona le manuia, o le Andrade Competition team, sa i luga o foliga o se tasi o ana tietie, Mário Andrade, le ata o le le fiafia. Le mea e leʻi toilalo e faʻailoa, i faʻamatalaga patino ia Razão Automóvel, "aemaise lava i le po, o se taua moni, ona o faʻafitauli na matou feagai i totonu o le taavale. Sa tatau ona matou suia faatolu le fesoasoani tau ta'avale eletise, lea ua atili ai ona matagā. Ae ui i lea, i le tausaga a sau, o le a tatou i ai iinei, toe taumafai e manumalo!”.

O le gagana Potukale

I le 24 Horas TT Vila de Fronteira na toe pulea, e le au Potukale-Farani, pe afai o le Uelese e le o se tasi o nai atunuu o loʻo i ai i la latou kalena i fafo se mea na tupu e pei o Fronteira, o le 24 Horas. de Paris, o le au pito sili ona lelei Potukale na iu ina avea ma Victor Conceição, Nuno Pires ma Tiago Rodrigues, i le uili a le Nissan Navara. E ui lava ma faʻafeagai ma le mea na tupu i le 12 tausaga talu ai, o lomiga na i ai i taimi uma 'au Potukale i luga o le pulelaa, e leʻi alu i tua atu o le tulaga lima i le aotelega, i tua tonu o André Bastet's Propultion Springbook.

24 Itula Frontier 2017

Mo le vaega o totoe, ma i se tuuga lea, e ui lava i le manaia o le auai - i tulaga o tagata tietie, ae faapea foi i tulaga o le au maimoa! - , e le o se vaega o le National Off-Road Championship po o le World Championship o le modality, e le o le taimi foi lea na mafai ai e le siamupini a le atunuu o le siamupini i fafo, na mafai ona auai i le ulutala, le manumalo i tuaoi. Faatasi ai ma Ricardo Ae ui i lea, o le siamupini Potukale e lua taimi, e le sili atu nai lo le tulaga 10, i le uili o le MMP Rally Raid lea na ia faʻasoa ma se isi siamupini a le atunuʻu, Pedro Grancha, ma Laurent Poletti ma Ronald Basso. O le taimi lenei, na tuʻuaʻia i luga o faʻafitauli turbo, lea na faʻaleagaina ai soʻo se manaʻoga, e ui lava i le faʻaogaina o se 'au atoa na mafai ona suia avetaavale i le 10 sekone ma suia le radiator i se mea e pei o le 4 minute!

I se isi itu, sili atu le laki mo avetaavale Potukale, i le vaega T2, faatasi ai ma Carlos Faustino, Hélder Cordeiro, Rui Pinho, Pedro Lopes ma Jorge Caetano ave le Nissan Pathfinder i le manumalo i nei taavale, ma i le tulaga 13 i le aotelega. O le faʻaaogaina foi o le leaga o Rómulo Branco, o ia, i Nissan Navara, na iu lava ina tuai, e ala i le talepeina faalua o tafatolu taofi.

Aofa'i Mazda Lu'i

E pei ona faʻamoemoeina, o le duo Pedro Dias da Silva / José Janela na faʻamaonia le latou manumalo muamua i le Mazda Total Challenge, ma ave le Mazda CX-5 Proto mai le PRKSport Rally Team i le fuʻa siaki, i le 47th tulaga lautele. Fa'auma i luma o le fa'atulagaina o Pedro Cachola ma Pedro Salgueiro, fa'asologa, 48 ma 49 tulaga i le aotelega.

24 Itula Frontier 2017

E le gata i lea, e uiga i lenei eseesega i tulaga o le faʻavasegaga atoa, na manatua ai e Pedro Dias da Silva e faapea "o le CX-5 e leʻi faia, e le pei o le tele o taavale e tietie iinei, mo lenei ituaiga tuuga. E mamafa tele. Ae o le itu, o le mea lea, faatasi ai ma le tau o se tuuga faapenei, o nisi ia o mafuaaga na avea ai au ma se tasi o le au tetee e le tatau ona i ai i le Lui le 24 Itula, ae o le siamupini a le atunuu atoa”.

Faitau atili