16 mafuaaga lelei mo le fale gaosi Tesla e sau i Potukale

Anonim

Tesla o le a filifili po o fea atunuu Europa o le a fausia ai le isi 'Gigafactory' i le 2017. Potukale o se sui tauva sili, mo ni mafuaaga.

O Potukale o se sui malosi e maua le Gigafactory 2 - matou te faamanatu atu ia te oe o le 'Gigafactory' o le igoa lea e tuʻuina atu e le kamupani gaosi Amerika i Matu Tesla i ana faleoloa faʻaonaponei (vaʻai i faʻamatalaga uma iinei).

I le tuuga e faatosina mai ai le faitau miliona o Tesla o Potukale, Sepania, Farani, Netherlands ma nisi o Europa i Sasae.

p100d

Afai e fausia i Potukale, Tesla's Gigafactory e mafai ona i ai ni aafiaga tele i le GDP a le atunuu. I le iloaina o le taua o lenei fale gaosi oloa, na faamaonia ai e le ofisa o le Matagaluega o le Siosiomaga ia Jornal Económico o le Sui Failautusi o le Setete mo le Siosiomaga, José Mendes, na feiloai ma sui o le kamupani a Amerika i Potukale, i ni nai masina talu ai, i se taumafaiga e e faatosina mai ai Tesla i lo tatou atunuu.

I totonu foi o sosaiete lautele, o vaega felafolafoaiga e fiafia i lenei mataupu o loʻo tulaʻi mai. O se tasi o mea sili ona matauina o le 'GigainPortugal' - e mafai ona e mauaina lana itulau Facebook iinei - lea na faʻamalosia e faʻapotopotoina 16 mafuaʻaga lelei mo Tesla e faʻapipiʻi ai se tasi o ana falegaosimea i luga o eleele o le atunuʻu. O latou:

  1. Taulaga lelei;
  2. Felauaiga auala eseese mo le Europa, Sasa'e Tutotonu, Aferika ma le Iunaite Setete;
  3. 50% o le malosi o loʻo gaosia i Potukale o loʻo gaosia mai punaoa faʻafouina . Gigafactory e mafai ona teuina ma toe faʻafoʻi atu le malosi tele i le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga;
  4. O matou ose fa'aputuga ta'avale sili ona lelei. O le fale gaosi Renault i Cacia na manatu o le falegaosimea sili ona lelei a le French Group i le 2016, ma ua faʻamanuiaina Bosch mo lana pulega saʻo;
  5. le ta’uleagaina Logistics Platform i Poceirão , o se tasi o nofoaga talafeagai mo le faʻatinoina o le Gigafactory i Potukale. E tele ni finauga: fa'aeaina le la, avanoa e fa'atino ai atina'e, tau o fanua ma se nofoaga fa'apitoa (20 minute mai Lisbon, 15 minute mai le Taulaga o Setúbal, 10 minute mai le Malae Va'alele a Alcochete i le lumana'i).
  6. Latalata i le Malaeva'alele fou o Lisbon;
  7. Va'alele tuusa'o i itu uma o le lalolagi mai Lisbon;
  8. E silia ma le 200 kamupani i Potukale , vaega fa'atau oloa mo le fa'alapotopotoga tau ta'avale (Continental, Siemens, Bosch, Delphi, ma isi);
  9. Tagata faigaluega tomai ma faaosofia.
  10. Tau maualalo mo le tagata faigaluega i le averesi Europa;
  11. Si'osi'omaga o le tamaoaiga e fa'amalieina i mea fou;
  12. O matou o se tasi o atunuʻu muamua na faʻatuina se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi eletise;
  13. Fa'aalia lelei le la;
  14. Potukale ei ai le Le tele o Lithium fa'aagaga i Europa;
  15. Malamalama lelei ile fausiaina o aseta;
  16. Potukale ma le Iuni a Europa e mafai ona talosaga fa'amanuiaga tau lafoga ma tupe fa'afaigaluega.

O le falegaosimea fou a Tesla i Europa (faamoemoe i Potukale…) o se tasi lea o poutū autu a le faufale e faʻateleina ai le gaosiga faʻaletausaga - o loʻo faʻatapulaʻaina nei i le 80,000 iunite / tausaga - ma maua ai le mautu tau tupe na le maua i tausaga talu ai nei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili