Saab 9-3 ua toe fanaufouina: o le "zombie" o le alamanuia tau taavale

Anonim

O le Saab 9-3 e lamatia ai le ulufale atu i le tala faasolopito o fale gaosi oloa faʻaonaponei e pei o le taʻavale e le "oti". Fa'apea o se ituaiga o "zombie" i luga o uili e fa.

Faatoa tuʻuina atu e Saab (toe tasi ...) le Saab 9-3 Aero 2014. O se faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei o le umi o le ola i totonu o le fale gaosi oloa, toetoe lava tutusa ma nisi o faʻataʻitaʻiga lautele i maketi faʻalauiloa, e pei o le Volkswagen Kombi e faʻamutaina lona gaosiga i lenei tausaga. .

Matou te manatua i tausaga talu ai nei, i le tele o taimi, na latou valoia ai le maliu o Saab, ae o le faʻailoga, faʻasaga i faʻamoemoega sili, ua ola. E le faapea tatou te le fiafia i ai – e ese mai ai… – ae ina ua mavae le tele o “oti” ma “toe fanaufouina” e toe vaai i le toe tuuina mai o le Saab 9-3 e toetoe lava a talatala. O se faʻataʻitaʻiga o le a manatua, faʻaaogaina le faʻavae o le 3 o augatupulaga o le Opel Vectra. O se faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le silia ma le sefulu tausaga talu ai, i le tausaga mamao o le 2003.

O se mea e suia ai lenei Saab 9-3 i se ituaiga "zombie" o le pisinisi tau taavale, pe afai e te manaʻo ai, o se pusi (e sili atu le manaia ...) ma ona ola e fitu. O le mea moni e ta'u atu, o laina o lo'o i ai pea. I lenei toe faʻafouina fou, e pei ona mafai ona e vaʻai i ata, o mea uma e toetoe lava tutusa, sei vagana ai le logo, na maua mai i le faʻatauina o Scania e le VW Group. O le tausaga a sau o loʻo faʻamoemoe le faʻailoga e faʻalauiloa uma-eletise faʻataʻitaʻiga. Amata le maketi (toe tasi...) i lenei masina i Suetena.

SAAB 3
SAAB 4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili