Amata malulu. I Initia o le tele o pu i moli o taavale… o le itiiti foi lena o lou savali

Anonim

E lua ituaiga o avetaavale i le lalolagi: o i latou e faatalitali ma le onosai i le taimi o le poloka o taavale ona i ai lea o isi, o na avetaavale e kiliina i soo se taimi latou te i ai i se taavale afi.

I le taimi nei, ina ia faʻavaivaia lenei amioga, ua fausia e le aai o Mumbai, Initia, se faiga e faʻasalaina ai nei "Michael Schumacher o moli taʻavale" o loʻo faʻaalu o latou aso i le taina o le "honk symphony".

O lo'o iai pea i le fa'ata'ita'iga, o lo'o fa'aogaina e le masini le mita decibel ma afai e iloa ai le pisapisao tele, e na'o le taofia o le moli auala mai le liliu lanu meamata.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava, i le amataga, atonu e foliga mai o lenei faiga e mafai ona i ai se aafiaga faafeagai nai lo le mea e manaʻo ai, ma mafua ai ona sili atu le faaili o avetaavale pe a latou tutu umi, o le mea moni e tusa ai ma pulega a Initia, o taunuuga o suʻega muamua e foliga mai e manuia. Ma oe, e te manatu e tatau ona tatou faʻaaogaina se faiga tutusa i Potukale?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili