O le "Isetta" ua toe foi mai, e eletise ma ... e sau mai Suiselani

Anonim

Fa'aosofia e le ta'uta'ua ta'uta'ua ta'avale ta'avale tasi-faitotoa, o se tasi o ulua'i ta'avale pu'upu'u ina ua mae'a le Taua Lona Lua a le Lalolagi, le Microline EV o le suiga i le gaosiga faatoa faʻamaonia. E ui lava, mo le taimi nei, na o ni nai numera laiti, na o le 100 taavale.

Toe faʻaleleia le manatu o se taʻavale e mafai ona ulufale atu i le fale e ala i se faitotoa e tasi, faʻatulagaina i luma o le taavale, o le "Isetta fou" o le fausiaina lea o se kamupani Suiselani, ma pei o le uluai, o se taavale a le aai, mo na o le lua. o lo'o nofoia i totonu o se nofoa nofoa, ma le umi i fafo o le seti e le sili atu i le 2.43 mita le umi.

O lenei mea moni e mafai ai e le gata ina toe faʻaleleia se avanoa na faʻasalalau e Smart mo se taimi umi - le avanoa e paka ai i luga o le ala savali -, ae faʻafaigofie foi le ulufale atu ma le alu ese o tagata nofoia, tuusao i luga o le ala savali.

Manatua foi o le Microlino EV o loʻo iai foʻi se pusa ato ma le malosi o le 300 l.

Microline EV 2018

E amata mai i le 120 i le 215 kilomita

O loʻo faʻauluina e se afi eletise e mafai ona faʻamaonia le malosi o le 20 hp ma le maualuga o le torque o le 110 Nm, finauga e mafai ai ona oʻo i le maualuga o le saoasaoa o le 90 km / h, o le Microlino EV e tatau ona avanoa i maa eseese e lua: 8 kWh , e faʻamaonia ai le lautele o le 120 km, ma le 14.4 kWh, tutusa ma le lautele o le 215 km.

Ae mo le molia, e tatau ona ave pe a ma le fa itula, pe a faia i totonu o se faleoloa faigofie i totonu o le fale, ma le tau atoa e 1.5 euros. A fai e ala ile ituaiga 2 outlet, e le tatau ona sili atu ile itula.

Microline EV 2018

Faʻatasi ai ma le gaosiga o loʻo pulea le kamupani Italia Tazzari, lea ua uma ona gaosia se faʻataʻitaʻiga eletise, le Zero, ma o loʻo umia foi le 50% o Microlino AG, o le faʻataʻitaʻiga fou foʻi ua folafola mai se faʻafaigofie totonu, e faʻaitiitia ai tau, faʻatasi ai ma le mataupu faavae e tasi e faʻaaogaina. i le faiga fa'aola, fa'aulufale mai mai se si'i'ese eletise. O le mea lava lea e tasi e tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le au faitotoa, e afua mai i le Fiat 500.

Microline EV
Faʻafesagaʻi, o le uluai Isetta ma le Microlino EV (2016 o le tausaga na tuʻuina atu ai le faʻataʻitaʻiga muamua o le Microlino). O lo'o manino le fa'atusa... e o'o lava i le faitoto'a i luma sa tumau.

100 taavale i le tausaga muamua, 5000 faʻatasi ai ma le faʻamautuina o le gaosiga

Faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga o gaosiga mo lenei tausaga muamua e naʻo le 100 iunite, Microlino AG faʻamoemoe e mafai ona gaosia i le va o le 1500 ma le 2000 iunite o lana taʻavale eletise laiti, i le amataga o le 2019. O le a faʻamautu lea i numera e tusa ma le 5000 iunite i tausaga mulimuli ane. .

E le gata i lea, o loʻo faʻamautinoa e le kamupani o loʻo i ai i ona lima sili atu i le 7,200 poloaiga mo Microlino EV, o lona tau e amata ile 12 afe euros.

Va'ai lanu avanoa uma (swipe):

Microline EV 2018

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili