Mercedes-Benz sapalai afi Volvo?

Anonim

O le tala fou o loʻo faʻalauteleina e le Siamani Pule Magazin, e faʻavae i luga o le mea moni o le Daimler AG o loʻo i ai i le taimi nei e sili ona tele tagata e umia sea, o le pule o le kamupani Saina Geely, Li Shufu. Kamupani lea, i le isi itu, e ona foi Volvo.

Ae ui i lea, ina ua faalogo e uiga i lenei manatu, ua uma ona teena e se taitai e le o taʻua o Daimler, ma finau e faapea, "o le mea sili, matou te fiafia i se soʻotaga lea e manumalo ai itu uma. I le taimi nei, o le tuʻuina atu o tekinolosi a Mercedes ia Volvo ma Geely e le o se faʻatasi manumalo-manumalo.

E ui lava i lenei tulaga, e faʻamaonia foi e le mekasini e mafai e Daimler ma Geely ona atiaʻe se faʻavae tuʻufaʻatasia mo taavale eletise. E ui lava i le mea moni o le gaosiga o taavale a Saina o loʻo faʻatupuina se fofo o le ituaiga "mo sina taimi", faʻaalia tutusa le taliaina o le atinaʻeina, faʻatasi ai ma le gaosiga Siamani, sela mo maʻa.

Li Shufu Taitaifono Volvo 2018
Li Shufu, pule o Geely ma le Taitaifono o Volvo, e mafai ona avea ma alalaupapa i le va o le kamupani Suetena ma Daimler AG

E le gata i lea, i le mulimuli ai i lea lava faiga faapaaga, e mafai foi e Mercedes ona tuʻuina atu afi i Volvo. Faatasi ai ma le mekasini e oʻo lava i le faʻamautinoaina o punaoa mai Daimler o le a avanoa e tuʻuina atu ai foi isi vaega.

Volvo fai sea Daimler AG?

E tusa ai foi ma le lomiga, o se taunuuga o lenei galulue faatasi, e mafai foi e Daimler ona maua se tamai sea i le laumua o le kamupani Suetena. "E tusa ma le 2%", o se ituaiga o "faailoga" taga, lea e tatau ona malamalama o le "naunau e galulue faatasi" ma le faailoga o Gothenburg.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faʻafesoʻotaʻi e Reuters, Volvo fai mai na musu e fai se faʻamatalaga i luga o tala fou, ae o se failauga i Daimler na faʻamatalaina le faʻamatalaga o "faʻamatalaga mama e matou te le faʻaalia".

Faitau atili