Uber. E fa'atonuina e le Faamasinoga o Fa'amasinoga a le EU o se auaunaga tau felauaiga

Anonim

I le taimi nei i se ituaiga o le vacuum faaletulafono i le tele o sui o le Iuni a Europa, e pei ona taʻua o ia lava o se auaunaga numera, ae le o se auaunaga masani felauaiga pasese, Uber faatoa mafatia i se faaletonu matuia i Europa faamasinoga faamasinoga.

Faamasinoga a le Iuni a Europa

E tusa ai ma se faʻaiʻuga na tuʻuina atu i aso nei e le Faamasinoga o Faʻamasinoga a le Iuni a Europa, e le mafai ona manatu Uber o se talosaga numera faigofie, ae o se "auaunaga felaʻuaiga", e tutusa ma taxis. O le fa'amasinoga e faapea, e ui lava o lo'o i ai pea i le apili, e aumaia ai ni fa'amatalaga fou mo le auala o lo'o fa'agaioi ai le US multinational i le taimi nei i Europa.

E tatau ona manatua o Uber na fai mai i taimi uma, e oʻo lava i luma o le faʻamasinoga a Europa, e naʻo se auaunaga numera, faʻamoemoe e faia le fesoʻotaʻiga i le va o avetaavale tumaoti ma tagata faʻatau e manaʻomia felauaiga. O se fa'amatalaga na tu'u ai le kamupani i autafa o le fa'auiga masani e fa'atatau i kamupani felauaiga.

Ae ui i lea, ina ua maeʻa le suʻesuʻeina o le mataupu, na iu lava ina faia e faamasino o le European Court of Justice le faaiuga e faasaga i le malamalama o le kamupani Amerika, faʻamaonia la latou faaiuga ma le finauga e faapea "o le galuega autu o le auaunaga tau felauaiga".

Uber. E fa'atonuina e le Faamasinoga o Fa'amasinoga a le EU o se auaunaga tau felauaiga 18454_2

Catalan Elite Taxis i luga o le faavae o le faasea faasaga ia Uber

O le iloiloga o le tulaga faaletulafono o Uber i le Iuni a Europa, e le Faamasinoga o Faamasinoga a Europa, na sosoo ai ma se faasea mai le kamupani taxi Catalan Elite Taxi. Ole fa'ai'uga ua faia nei e ono iai ni a'afiaga ogaoga ile fa'agaioiga a le kamupani.

Ae ui i lea, i faʻamatalaga i le British Autocar, na faʻafitia ai e se failauga mo Uber o lenei faʻasalaga e mafai ona i ai ni aʻafiaga i luga o le gaioiga, ma faʻamautinoa ai "e le suia ai le auala ua uma ona matou faʻagaioia i le tele o atunuu o le Iuni a Europa, lea matou te faʻagaioi ai. .ua uma ona faia i lalo o le tulafono o felauaiga”.

Uber. E fa'atonuina e le Faamasinoga o Fa'amasinoga a le EU o se auaunaga tau felauaiga 18454_3

Uber ei ai "fa'atonu" fa'aaafiaga i ta'ita'i

E le gata i lea, na matauina foi e le Faamasinoga o Faamasinoga a le Iuni a Europa, i lana faaiuga, e faapea "O Uber o loo faia se aafiaga taua i luga o tulaga o loo faagaoioia ai avetaavale, o loo galulue faatasi ma ia, "ma faapea ona tuuina atu se faaiuga a le Faamasinoga Tutotonu mo Lonetona. galuega, e tusa ai, ona o lo latou sootaga i le kamupani, avetaavale e tatau ona manatu o ni tagata faigaluega a le kamupani.

I le amataga o lenei tausaga, o le tino e nafa ma le tele o vaega o felauaiga i totonu o le laumua o Peretania, ua taʻua o Transport mo Lonetona, na manatu Uber "e le mafai ma e le agavaa" e umia se laisene faʻatautaia mo taʻavale totogi tumaoti. Mafua'aga na ia fa'ailoa ai o le a ia le toe fa'afouina le fa'atagaina mo le kamupani e fa'aauau ai galuega i Greater London.

Lonetona 2017

Ae ui i lea, ua uma ona toe apili e Uber lenei faaiuga, ma o loʻo faʻatali nei le iuga.

Faitau atili