Ua Faailoaina Mea lilo. O le 488 "hardcore" o le a taʻua o le Ferrari 488 Track

Anonim

Talu mai le 360 Challenge Stradale muamua, o le "hardcore" versions a Ferrari's V8 taʻaloga taʻavale ua sili ona faʻamoemoeina. O le Ferrari 488 GTB e leai se tuusaunoaga - tala ua uma ona faʻasino atu i le taua o le 700 hp o le malosi ma le mamafa o le mamafa - o lea ua lata mai le aso faʻaaliga, o le faʻamatalaga faʻamaonia muamua ua aliali mai.

O se tasi o mea lilo sa i ai tonu lava i le igoa o le lomiga. Fa'apitoa? GTO? E leai se tasi o na ... e tusa ai ma ata (i'uga o se fa'amatalaga liki), o le a toe faaigoa le ta'avale ta'aloga fou. Ferrari 488 Ala.

Faatasi ai ma le igoa, o loʻo aliaʻe mai ni faʻamatalaga fou fou, e faʻamaonia, e uiga i faʻamatalaga a le faʻataʻitaʻiga, lea e faʻasino i se mana o 721 hp na maua mai le 3.9 lita V8 poloka ma se faʻaaliga 770 Nm o le malosi..

Ferrari 488 Ala

I le faaopoopo atu i le mamafa maualalo - faʻalogo e 1280 kilokalama (mamago mamafa), e tusa ma le 90 kilokalama laʻititi nai lo le 488 GTB - o ata o loʻo faʻaalia ai suiga eseese o le ea, lea e maua ai se foliga sili atu le malosi ma e mautinoa lava e aʻafia ai le tau o le malosi. . O lo'o i ai se fa'aliga pito i luma lautele ma se fa'asalalauga pito i tua e sili atu ona iloga.

I le pito i tua e mafai ona e iloa mulimuli ane le igoa o le faʻataʻitaʻiga fou - Ferrari 488 Pista.

O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma Ferrari sili ona faʻaogaina auala i luga o le auala na gaosia e le gaosiga, ma o se mea e matua manino lava i le vitio na faʻasalalau e le faʻailoga i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

O lenei "spicier" lomiga o le Ferrari 488 GTB, o le a avea ma tauva tuusao o le Porsche 911 GT2 RS, sui le Ferrari 458 Speciale, e ui lava ua faamutaina.

O se lisi tele o vaega o le carbon fiber e faʻamoemoe e saofagā i le faʻaitiitia o le mamafa, e aofia ai le 20-inisi uili - na o ia o lona uiga o le 40% faʻaititia o le mamafa pe a faʻatusatusa i uili o le 488 GTB faʻataʻitaʻiga - lea e tatau ona faʻapipiʻi i luga o Michelin Pilot Sport. Pa'u ipu 2. Ua fa'apea fo'i e sili atu le mama o taofi sima nai lo le GTB.

Ferrari 488 Runway - totonu

E pei o tu masani, o mea uma e faʻaalia ai o mea uma e le manaʻomia i totonu e mafai ona aveese, ma e oʻo lava i le tioata e mafai ona manifinifi.

I le mataupu faavae, matou te fia talitonu o le a mafai ona matou feiloai i le Ferrari 488 Pista "i le tagata" ia Mati i le Geneva Motor Show.

Faitau atili