Ua fa'atūina e Tesla fale ta'aloga i le 400 mita

Anonim

Amata i le va o supercars ma 100% faʻataʻitaʻiga eletise e le o se mea fou ma, i se tulaga lautele, e aofia ai se tasi o faʻataʻitaʻiga a Tesla, e taʻua o le Model S P100D. O le taimi lea o le pito i luga o le laina mai le Elon Musk faʻailoga e luʻitauina le sili ona malosi saloons Siamani i le 400 mita.

O le Mercedes-AMG E63S, lea ua uma ona matou faʻataʻitaʻiina i le Autódromo Internacional do Algarve, o loʻo i ai se masini bi-turbo ma 603 hp 612 hp (offtopic: faafetai mo le faʻasaʻoga!), ma o loʻo tuʻuina atu i le faʻasologa o le Esetete. O le Audi RS6, i lona fa'atinoga Fa'atinoga, e 605 hp na maua mai i le poloka 4.0 V8 fa'atasi ai ma le 750 Nm o le malosi. E le mafai e le BMW ona misia le taʻaloga, ae nai lo le M5 saloon, na ia "aumaia" le M760 Li, lea o loʻo tauaveina se masini bi-turbo V12 ma le 600 hp. I le masani ai o nei Siamani e to'atolu o lo'o i ai ta'avale uili uma, malosi i luga a'e o le 600 hp pa, ma se fa'avalevalea faigofie i le mauaina o le saoasaoa, ae maise lava pe a iai se latou ata e tausia.

Afai e amata i le 400 mita le Tesla Model S P100D ua uma ona tuʻimomomoina faʻataʻitaʻiga Siamani malosi ma afi afi, o le vaega lona lua o le vitio o loʻo faʻaalia ai le amataga i le 50 km / h, lea na toe " mou ese" ai le Tesla mai le isi.

Punavai: CarWow

Faitau atili