Saili le lumanaʻi o faʻasalalauga televise: 360º!

Anonim

O le mea o le a e va'ai i ai o le a iu lava ina (latalata mai!) lumana'i o fa'asalalauga televise.

O nai tausaga ua tuana'i ua manino lava le malosi e le gata i le mauaina ae faapea foi i le faaleleia atili o ata tifaga ma ata pue ata. Ua fa'atemokarasi telefoni fa'akomepiuta, telefoni fe'avea'i e mafai ona toetoe lava a pu'eina se ata tifaga Hollywood, "Go-Pro" ua fa'aalia, o ata maualuga o lo'o i ai i so'o se mea ma tolu-dimensionality ua tu'uina atu.

O nei mea uma na i ai ni aafiaga loloto i le auala e oo atu ai faasalalauga i luga o le televise i le "faamafanafanaina o lo matou aiga", aemaise lava i taaloga afi. I aso nei, o le vaʻaia o se F1 GP poʻo se laasaga o le World Rally Championship o se mea e sili atu le malosi, faʻatasi ai ma se lagona sili atu o le tino, saoasaoa ma gaioiga. E tele itu ma ata o lo'o tatou fa'aogaina.

Ae e ui lava i nei mea uma, e foliga mai o le mea sili o le a oʻo mai! O se kamupani Norwegian, Making View, ua folafola e avea ma siamupini o le laasaga tele fou i lenei pisinisi e ala i se mea pueata e puʻeina le 360º i le taimi moni!

Ae e aunoa ma se toe faʻaalu, faʻataʻitaʻi muamua i lenei tekinolosi. Matou te valaʻauina oe e te nofo i le Team RedBull F1 ma Sebastien Buemi i le taʻaloga, i luga o le ala Norwegian i Rudskogen.

O le isi tala lelei o le faigofie o le masini: e na o le 600g le mamafa. Faʻafetai i le mea moni e matua faʻapipiʻi ma mama, e tatalaina ai le toetoe lava a le mafai ona faʻaogaina le tele o faʻaoga i tulaga sili ona eseese ma taʻaloga. O le lumanaʻi o le asō, faʻasoa.

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili