1st Formula 1 saunia e Ayrton Senna e alu ile fa'atautu'i

Anonim

O Ayrton Senna, pe ana ola pea, semanu ua atoa (anafi) le 52 tausaga, ma atonu o le mafuaaga lena na faalauiloa ai e le Peretania mai le Silverstone Auctions le faatauina atu o le Toleman TG184-2, o le fua muamua 1 i le galuega a Senna.

O lenei nofoa nofo toatasi o se "vaega" o le talafaasolopito o Ayrton Senna ma le Formula 1, o le faamaoniga o le mea moni o le toatele o loo manatua pea ma le nostalgia manumalo i le tulaga 2 i le 1984 Monaco GP i le latou vaitau muamua i le F1.

Toleman TG184-2

O le Toleman TG184-2 sa i ai se tasi o ta'avale sili ona lelei i lena taimi, ona o le vaivai Hart415T afi e le'i o gatasi ma le tele o le ta'avale, ma i'u ai ina nafa ma le fa o le valu lafoaia i le vaitau.

O lenei fa'ailoga o le a ofoina atu mo le fa'atau atu o se vaega o le "Spring Sales" fa'atautu'i fa'alauiloa e le "Silverstone Auction", ina ua uma ona malolo mo le 16 tausaga i se fa'aputuga tumaoti. O Nick Whaler, le faatonu o Silverstone Auctions, fai mai sa latou “fiafia e aumai lenei nofoa nofo toatasi mo le faatautu’i ona e mautinoa o se tasi lea o fanua sili ona taua ua matou tuuina atu mo le faatauina atu. E mautinoa lava o le a avea lea ma fetu o le faʻatautuʻi, aua o se avanoa e seasea maua e maua ai se vaega tulaga ese i le talafaasolopito o taʻavale afi, mai se tasi o avetaavale sili ona lelei ".

Toleman TG184-2

Silverstone Auctions e leʻi faʻatulagaina se tau muamua, ae o tauofo i lalo ole 375,000 euros e le o faʻamoemoeina, ona o le pulou na faʻaaogaina e Pasila na faʻatau talu ai nei mo le 90,000 euros ma lona ofutele mo le 32,000 euros.

O loʻo faʻatulagaina le faʻatautuʻi mo le isi 16th o Me i Egelani, ma afai o loʻo i ai sau teuga tupe mataʻutia, o se avanoa sili lea e faʻaalu ai ni "suiga".

Punavai: Jalopnik Br

Faitau atili