E le sili atu ma le 5 Formula 1 GP a Europa

Anonim

O le "Big Boss" o le F1, Bernie Ecclestone, ua na o le tasi le isi "na" faatalanoaga, ma fai mai i se taimi lata mai o Europa e le sili atu i le lima Formula 1 Grand Prix.

Ecclestone, mo i latou e le o iloa, o loʻo umia le aia faʻapisinisi o le Formula 1 ma faia se faʻatalanoaga i se nusipepa Sipaniolo (Marca), lea na ia faʻatauvaaina ai le taua o le konetineta o Europa i le lumanaʻi o le taʻaloga.

"Ou te manatu i nai tausaga o lumanaʻi e lima tuuga a Europa.I Rusia e mautinoa lava, e pei ona i ai sa matou konekarate, i Aferika i Saute atonu, i Mekisiko ...O le faʻafitauli o le a maeʻa Europa, o le a avea ma nofoaga lelei mo tagata tafafao maimoa ma isi mea "

E o'o atu i le vaitau o le 2012, o le fa'aitiitiga o tu'uga Grand Prix i ta'amilosaga a Europa o le a fa'aalia, i lalo i le valu tu'uga mai le luasefulu, ma ua suia Istanbul e Yeongam, Korea i Saute.

A maeʻa faʻamatalaga a Bernie Ecclestone, e mafai ona vaʻaia, i totonu o ni nai tausaga, o le a faʻaititia le tuuga i Europa i taʻaloga sili atu, e pei o Monte Carlo, Monza poʻo Hockeneim.

I Razão Automóvel, sa matou moemiti lava i le aso o le a toe foi mai ai le Formula 1 i Potukale. Ia, tatou amata miti e uiga i le aso o le a toe talimalo ai Europa i le tele o F1 GPs.

Faitau atili