Faʻamaʻi pipisi i le lalolagi. Mazda toe amata le gaosiga i le 100% ia Aukuso

Anonim

Ina ua maeʻa le fa masina talu ai na faʻamalosia e fetuunai le gaosiga ona o le faʻamaʻi Covid-19, faʻaititia e le gata o le gaosiga o le gaosiga ae oʻo lava i le taofia o nisi fale gaosimea, Mazda faʻasalalau i aso nei o le a toe amata le gaosiga i le 100%.

O lea la, pe a e vaʻai i le lalolagi atoa i le faʻagasologa o le taofia, ua sauni foʻi Mazda e toe foʻi i tulaga masani o gaosiga (pe mai le vaitaimi aʻo leʻi oʻo i le covid).

Mo le amataga, e pei o aso nei e toetoe lava o Mazda uma e tu i le lalolagi atoa ua toe amata faʻatauga. E tusa ai ma le gaosiga, o le fuafuaga e toe foi i tulaga masani o gaosiga e pei o Aukuso.

Mazda laumua

Toe fa'aleleia i le lalolagi atoa

Faatasi ai ma lena sini i le mafaufau, o falegaosimea i Iapani, Mekisiko ma Taialani, lea o loʻo gaosia ai faʻataʻitaʻiga faʻatau atu i Europa, o le a vaʻaia le suiga o le gaosiga o loʻo faʻamalosia seia oʻo i le taimi nei e mou atu i le faaiuga o Iulai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni, i Iapani, ovataimi ma galuega i aso malolo o le a toe foi mai. E ui lava i nei mea uma, ua toe faʻamaonia e Mazda o le a faʻaauau pea ona mataʻituina le tulaga mataʻutia ma manaʻoga i maketi e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia i nei falegaosimea.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili