Valkyrie o le igoa paia mo le hypersports a Aston Martin

Anonim

Ua lauiloa e oo mai i le taimi nei o Aston Martin AM-RB 001, o le taavale hypersports fou e alu aʻe i atua e filifili lona igoa mulimuli: Valkyrie.

O le hypersport fou e fa'atasi ma Aston Martin ma Red Bull Advanced Technologies ua uma ona iai se igoa aloa'ia. Seia oo mai i le taimi nei ua lauiloa i lona codename AM-RB 001, o le ai ai le igoa aloaia o Valkyrie.

O le igoa o loʻo faʻaauauina le tu masani a le British brand "V" taavale na amata i le 1951, faatasi ai ma le filifilia o le igoa Vantage e fesoʻotaʻi ma se suiga sili atu o le Aston Martin DB2. O le a foliga mai o se faailoga mo le taimi muamua i le itu o le DB5, ma ua i ai i lenei seneturi, o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga ma se igoa talafeagai.

E manino le gafa "V" pe a tatou taʻua isi elemene: Virage, Vanquish ma Vulcan. O le mea mulimuli e faʻaalia se faʻatusa tutusa i le lalolagi o atua, lea o Vulcan o le igoa o le atua o le afi.

Valkyrie, e tusa ai ma le Marek Reichman, le faʻatonu o le fatuga o Aston Martin, e puʻeina atoatoa le aafiaga mataʻina o le mea e le gata o le Aston Martin, ae o le faʻaaliga sili i hypersports, pe i le mamanu, inisinia poʻo le faʻatinoga.

O igoa Aston Martin e loloto lona uiga. E tatau ona latou faaosofia ma faaosofia. E tatau ona latou faamatalaina se tala ma faʻatamaoaigaina se tala e 104 tausaga. O le Aston Martin Valkyrie o se taavale fa'apitoa fa'apitoa e mana'omia ai fo'i se igoa iloga; ose ta'avale e leai se mea e tu'u ai. O uiga o le mana ma le mamalu i le filifilia e le Atua e matua faʻafefeteina ma e faʻatatau i se taavale e naʻo ni nai laki o le a oʻo i ai.

FESOASOANI: AM-RB 001: Super taʻaloga taʻavale o le ai ai le 6.5 lita Cosworth V12 afi.

O le igoa e mafai ona mauaʻa i tala faʻasolopito a Norse, ae o le Aston Martin Valkyrie o se faʻaaliga mama o tekinolosi i aso nei.

O lo'o folafola mai ai se fua fa'atatau o le malosi i le mamafa e na'o le tasi le pauna mo solofanua ta'itasi. O loʻo faʻamoemoeina o le mamafa ma le malosi o le a faʻataʻamilo i le numera 1000. O le faʻamalosi o le a faʻatinoina e ala i le 6.5 lita V12 na fausia e Cosworth. E leai ni turbos po'o ni superchargers. O le ai ai se iunite eletise faʻapipiʻi, na atiaʻe e Rimac. O le faʻasalalauga o le a fitu saoasaoa, na faia e Ricardo.

O le Valkyrie ua folafola mai o le a avea ma faʻamatalaga fou i le hypersports universe. O se faʻamatalaga ua uma ona faʻamataʻu e se poloketi ma faʻamoemoe tutusa e Mercedes-AMG, le R50. E mautinoa lava e le misia se ta'aloga!

Valkyrie o le igoa paia mo le hypersports a Aston Martin 18542_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili