Amata malulu. E fa'aoga e Geely drones e momoli ai ki ta'avale i tagata fa'atau

Anonim

E moʻi lava oe. E momoli atu le ta'avale ile faitoto'a ole tagata fa'atau ma o le ki e momoli mai e le drone . O le fofo lea a Geely i le faʻateʻaina o popolega masani o tagata i le coronavirus, lea na tuliesea ai i latou mai faleoloa - o le maketi o taavale a Saina na paʻu tele ia Fepuari, ma Mati na folafola le faʻaleleia, ae le tele.

O lenei 'au'aunaga tu'uina atu fale e fa'aopoopoina le auaunaga fou fa'atau i luga o le initaneti. Mo le taimi nei, e na'o avanoa i ni nai nofoaga ma fa'atapula'aina i na'o le tasi le fa'ata'ita'iga, o le Geely Icon na fa'alauiloa talu ai nei, fa'atasi ai ma le fa'ailoga e fa'amautinoa ai le "mamao i le va o tagata faigaluega ma tagata fa'atau, fa'atupuina se faiga e leai se feso'ota'iga".

O le taavale e ave i le taavale toso i le fale o le tagata faatau, ae leʻi faʻamaʻaina i totonu ma fafo, ma o le ki e tuʻuina atu e le drone, lea e mafai ona tuʻu i le faitotoʻa o le fale, poʻo ... i luga o le poletito o se fale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fai mai Geely ua sili atu nai lo le 10,000 oka na maua e ala i lana auaunaga faʻatau i luga ole laiga. O fa'atonuga uma ua fa'amaonia e tu'uina atu i le au fa'asoa fa'apitonu'u, o lo'o nafa ma le fa'agaioiga o le tu'uina atu o le ta'avale fou i le fale.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili