Amata malulu. O le Honda W.O.W lea ma e te le iloa po o fea e ave ai se taifau

Anonim

Faaalia i le Tokyo Hall i le 2005, le Honda W.O.W o se faʻataʻitaʻiga, e taʻu atu le itiiti, ese. Mo le taimi nei, o le igoa o lona uiga o le "Wonderful Open-hearted Wagon" (o se mea e pei o le "Vani lelei-loto") o lona uiga, ia lava, e ese.

Ae ui i lea, e sili atu ona ese mea pe a tatou mauaina le nofoaga i tua atu o le fausiaina o lenei faʻataʻitaʻiga. I le fatuina o le W.O.W, e leʻi taumafai Honda e ofoina atu le tele o avanoa, saogalemu, faʻamafanafanaga poʻo le faʻatinoga i ona tagata faʻaoga, nai lo le filifili e fai se ta'avale ua fuafuaina e fa'amafanafana ai... i ta'ifau.

O le mea lea, o le W.O.W na faʻaititia le maualuga i luga o le eleele (ina ia faafaigofie ai le ulufale atu o a tatou uo vae fa), faitotoa faʻafefe, fola laupapa (aloese mai kapeta e tumu i lauulu) ma e oʻo lava i le tele o nofoaga e tautau ai fusi ma isi mea.

Honda W.O.W

E le gata i nei mea uma, o le Honda W.O.W e lua foi vaega e talafeagai mo le felauaiga o taifau. O le muamua na aliali mai i foliga o se pusa mafanafana i tua atu o nofoa pito i luma, ae o le lona lua, ma le mea e sili ona ese, na nofoia le avanoa mo le ... pusa totigilima, e oʻo lava i le iai o le aia i lona lava koluma ea.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili