Chevrolet Camaro ZL1 1LE, ose ta'avale maso e 'ai ai pi'oga ta'amilosaga

Anonim

O le Chevrolet Camaro ZL1 1LE o se "ta'avale musele" e le'i fuafuaina na'o le agai i luma. O le pusa 1LE, e fa'atatau i ta'amilosaga, lea ua uma ona tatou iloa mai isi Camaro's, ua maua nei i le sili ona malosi o le laina, le ZL1.

O le Camaro ZL1 1LE o loʻo tuʻuina i se tasi o pito sili ona maualuga o le musele o taavale - ma mo i matou, i le saʻo saʻo. O le a lenei tulaga ogaoga? E tusa ai ma nei masini, na iloa muamua mo le 'aina o sa'o tetele, 100% sili ona lelei mo le 'aina o pi'o - fa'afefea suiga taimi! O le Ford Mustang GT350 ma le GT350R e pa'ū i totonu o lenei vaega.

I le isi pito o loʻo i ai le Dodge Challenger Hellcat Demon, o le sauʻai lea na faʻaalia e Dodge i sina mea itiiti, ma le faʻamoemoe e tasi o le faʻaumatia taimi i le kuata maila (400 mita).

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE - Tua

Ua uma ona fa'aavanoaina e le Chevrolet le afifi 1LE mo le isi Camaro. O le mea fou o le tuʻuina atu lea o lenei afifi ua mamanuina e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le Camaro i luga o le taamilosaga i le ZL1 sili ona malosi.

A va'ai i le pepa fa'atekinisi a "Amerika", e o'o lava i fa'ata'ita'iga a Europa o lo'o i ai fa'ailoga o fa'ailoga sili ona ta'uta'ua i totonu o pisinisi e iai le mafua'aga e popole ai.

Fa'apena fo'i ona o le mana o se mea e le'o iai le ZL1. O le LT4 V8, faʻatasi ai ma le 6.2 lita o le malosi ma le volumetric compressor, e tuʻuina atu le 659 horsepower ma le 881 Nm o le maualuga maualuga. Afai e le lava nei fuainumera e faate'ia ai oe, ia e iloa o lenei coupe e fa'aaogaina le uili tua na'o le fa'aogaina o le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa.

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE - 3/4 luma

Pe a faʻatusatusa i le ZL1, o le 1LE faʻasalalau le 27 kilokalama itiiti ile fua. O lenei fa'aitiitiga e mafua ona o le fa'amalama fa'amalama pito i tua, nofoa pito i tua (e le mafai ona fa'anofo), ma uili mama ma mea fa'ate'ia. Aerodynamically o le upu vaʻavaʻai e faʻaitiitia le malosi.

Va'ai i ata o lenei ZL1 ma ou mata, e le mafai ona e va'aia le tele o le apa'au o le carbon fiber fa'amau i tua, ma le pito i luma ma va'alele maulu (o mea fa'apipi'i i itu pito o le pa'u). O mea uma i le igoa o na selau o le sekone i luga o le ala.

Uili tetele mo le pipii i le asphalt

O uili e mataʻina mo le tele o mafuaʻaga. Muamua, ona o fua o loʻo tuʻuina atu. E le mo le 19 inisi le lautele, ae mo lona lautele: 12 inisi i tua, ma le limafoai 11 inisi (pe tusa ma le 280 mm) i luma. Va'ai le ata i lalo...

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE - fa'amatalaga lautele lautele pa'u luma

Lona lua, mo le amataga o pa'u fou Goodyear. O le Eagle F1 Supercar 3Rs na mamanuina i faʻamatalaga faʻapitoa mo le ZL1 1LE, ma faʻatagaina mo le faʻamafanafana vave ma oʻo atu i le 1.1g o le faʻavavevave i tua. E ui lava o le vaega o loʻo nofoia e le "seevae" fou ua faʻatupulaia e tusa ma le 10% pe a faʻatusatusa i le ZL1, o le paʻu ma le rim tuʻufaʻatasia o le ZL1 1LE e tusa ma le 1.5 kilokalama itiiti - sili atu mo le itiiti ifo.

FESOASOANI: Chevrolet Camaro ZL1 umi "cannon" i Nurburgring

I le tulaga masani, o le Camaro ZL1 1LE o loʻo i ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi e maua mai i le lalolagi o le Multimatic DSSV (Dynamic Suspension Spool Valve) tauvaga, ma le avanoa e fetuunai ai le maualuga i luma. I le pito i tua, e mafai foi ona fetuunai le pa stabilizer i ni vaega se tolu.

O mea uma e mafai ona fetuunai ua mamanuina ina ia faia vave ma faigofie, e mafai ai ona e vave suia i le va o le taamilosaga ma le auala.

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE - pito i luga

Ma le mea mulimuli, o le eseesega o le ZL1 mai le ZL1 1LE, faʻaopoopo i mea faʻaoga aerodynamic, o le 1LE faʻaopoopo i tua optics ua uma asu, se ponaiuli uliuli, ma se pito i luma, faʻapitoa e faʻamalo lelei ai le afi.

Chevrolet Camaro ZL1 1LE, ose ta'avale maso e 'ai ai pi'oga ta'amilosaga 18576_5

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili