Fa'ailoa e le BMW 1 Fa'ata'ita'iga Fa'ata'ita'i Fa'atasi ma Faiga Fa'asuavai

Anonim

O le faiga o tui vai e fa'amoemoe e fa'alili le potu fa'amumu i pulega maualuluga.

O le Bavarian brand na faatoa tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o le BMW 1 Series (muaʻi toe faʻaleleia), faʻapipiʻiina i le 1.5 turbo gasoline engine ma le 218hp, lea e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le vai fou i le intake. O lenei faiga o loʻo i ai se faʻamoemoega faigofie: e faʻamalieina le vevela i totonu o le potu faʻafefe, faʻaitiitia le taumafaina ma faʻateleina le malosi.

I aso nei, ina ia faʻaititia le vevela i totonu o le potu faʻafefe ma faʻateleina le malosi i le maualuga o suiga, o afi faʻaonaponei e tuʻuina atu le suauu i totonu o le paluga nai lo le mea e manaʻomia. O le mea lea e mafua ai ona fa'alele le fa'aaogaina ma fa'aitiitia ai le lelei o le afi. O lenei faiga tui vai e aveesea ai le mana'oga e tu'uina atu le aofa'i faaopoopo o le suauu.

Fa'agaioiga e fai si faigofie. E tusa ai ma le BMW, o le faiga e teu ai le vai ua fa'afefeteina e le ea malulu i totonu o se tane - o se evolusione pe a faʻatusatusa i le faiga muamua, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le tusi. Mulimuli ane, na te tui le vai na aoina i totonu, faʻaitiitia le vevela i totonu o le potu faʻafefe i le 25º. O le ituaiga Bavarian o loʻo taʻua ai le maualalo o faʻamalo ma le faʻateleina o le malosi e oʻo atu i le 10%.

FESOASOANI: O le BMW 1 Series ua leiloa ona li'o pogisa ...

bmw fa'asologa 1 tui vai 1

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili