WRC 2017: Sili atu le malosi, mama ma vave

Anonim

Na filifili le FIA e sui Tulafono Faʻatonu a le Lalolagi mo le 2017. Ua folafola mai le tele o faʻaaliga.

O le masina nei na faʻasalalau ai e le FIA suiga i le World Rally Championship (WRC) lea ua leva ona faʻatali e palapala uma, kiona ma faʻafefe. O tulafono a le WRC o le a suia i le 2017, ma folafola atu e aumai faʻatasi ma i latou foliga fou o le a suia ai foliga o le amio pulea: sili atu le malosi, sili atu le mama, sili atu le lagolago aerodynamic. Ae ui i lea, sili atu le saoasaoa ma sili atu le matamata.

FESOASOANI: I le 2017 ua toe foʻi le Toyota i le faʻapotopotoina ... peti tele!

O taʻavale a le WRC o le a faʻalauteleina (60mm i luma ma 30mm i tua) ma faʻapipiʻi aerodynamic lapopoa o le a faʻatagaina, o mea uma o le a fesoasoani i se foliga faʻamalosi ma sili atu le mautu. I le isi itu, o le a mafai foi ona faʻaogaina e le tagata lava ia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise ma o le mamafa maualalo o taavale ua paʻu i lalo i le 25kg.

Faatasi ai ma le mautu ua faaleleia i soo se itu, na o le tasi le mea o loʻo misi: sili atu le malosi. O le 300hp 1.6 Turbo poloka o le a faʻaauau, ae faʻatasi ai ma le faʻatagaina o turbo faʻatapulaʻa: 36mm nai lo le 33mm aʻo faʻateleina le mamafa faʻatagaina i le 2.5 pa.

I'uga? O le malosi maualuga e siitia mai le 300hp o loʻo iai nei i se tau e tusa ma le 380hp o le malosi. Tala lelei mo i latou uma e fiafia i le taʻaloga, o loʻo mafai nei ona matamata i tuuga ma taʻavale sili atu ona mataʻina ma malosi - e pei o le ata ma le tutusa o le vaega tuai o le Vaega B.

Punavai: FIA

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili