Hyundai i40 SW: faʻamalosia le faʻatauvaʻa

Anonim

O le Hyundai i40 SW fou o loʻo faʻaaogaina se faʻasalalauga otometi fitu-saosaoa. E sili atu le malosi o le afi tiso ma le fa'aaogaina maualalo.

O le Hyundai i40 o le fa'ailoga a Korea mo le vaega fa'apitoa D o le maketi a Europa. O se faʻataʻitaʻiga taua mo le faʻamalosia o foliga o le faʻailoga i Europa, lea talu mai lona faʻalauiloaina i le 2011 ua uma ona faʻatau atu nai lo le 100,000 iunite ma se sea maketi o le 5 pasene.

Ina ia faʻamalosia le faʻatauvaʻa o lana talosaga, na faʻalauiloa ai e Hyundai i le 2015 se galu fou o le i40 i lona saloon ma van versions, o le tino lea o loʻo tusia i lenei filifiliga o le Taʻavale o le Tausaga i Potukale.

E LEʻI MISIA: Palota mo lau faʻataʻitaʻiga e sili ona e fiafia i ai mo le faʻailoga Filifilia Aufaitau i le 2016 Essilor Car of the Year Trophy

Hyundai i40 SW-10

I lenei galu fou, o loʻo tuʻuina atu le faʻamamafa i le faʻaleleia o le mamanu - i fafo ma totonu - ma, sili atu i mea uma, o le faʻaofiina o mea faʻatekonolosi, sili atu mea e aofia ai ma meafaigaluega.

Le 2015 Hyundai i40 faʻataʻitaʻiga fa'amuamua se fa'aliliuga otometi ta'i fitu-saosaoa lua-pipii (DCT) ma se afi tiso fa'afouina , lea e tusa ai ma Hyundai "faʻaleleia le tali atu, lelei ma faʻaoga i aso uma." O le Diesel 1.7 CRDi poloka ma 141 horsepower lea, e tusa ai ma Hyundai, faia averesi taumafa o le 5 lita i 100 km / h.

Vaai foi: Le lisi o sui tauva mo le 2016 Car of the Year Trophy

I le faaopoopo atu i le eletise fou ma le afi faʻafouina, o le faʻailoga o se mea faʻatekonolosi e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le Hyundai ma le lelei o auala. Faatasi ai ma foliga fou, o loʻo tuʻuina atu le faʻamamafa i le faʻafouina o le fesuiaiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina.

O loʻo faʻamalosia foʻi le saogalemu i lenei lomiga, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o moli o le xenon, ma le faʻatapulaʻaina o le saoasaoa ma le faʻaogaina o faailoilo auala.

O le SW version - le van - e maua foi se faiga tatala tailgate otometi, lea e maua ai le avanoa i se vaega ato ma se uta gafatia o le 553 lita. O se mea moni talafeagai e faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga e tauva ma ia mo le faʻailoga mo le Van o le Tausaga, o le Audi A4 Avant, le Skoda Superb Break ma le Skoda Fabia Break.

Hyundai i40

Tusitusi: Essilor Car of the Year Award / Ipu Uila Uila tioata

Ata: Gonçalo Maccario / Tusi ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili