O le Caramulo Motorfestival ua uma ona fa'avevela afi

Anonim

Ua silia ma le masina i le XII lomiga o le Caramulo Motorfestival, o le faʻafiafiaga tele afi i Potukale. O le mea na tupu e faʻapitoa i taʻavale masani ma uila afi ma o se tasi o ana faʻailoga o le iloa o le Rampa do Caramulo iloga.

O polokalame o le tausamiga e eseese, lea e faaopoopo atu i le Ramp, o le a faia ai le Luso-Caramulo Historic Rally ma maimoaga eseese ma fonotaga o le a tuufaatasia ai masini ma kalapu e ese mai le M Clube de Portugal, Ducati, Porsche, Honda S2000 poʻo Citroën CX. Fa'aaliga fa'atasi ma Monster Trucks ma Drift o le a iai fo'i.

O le mea moni, o faʻaaliga o loʻo faia i le Museu do Caramulo e le mafai ona misia, e aofia ai le faʻaaliga "Ferrari: 70 tausaga o faʻamalosi afi".

I le taimi o le tausamiga, o le a faia foi le Automobilia Fair, lea e mafai ai e tagata asiasi ona faʻatau, fesuiaʻi pe faʻatau atu ituaiga uma o vaega e fesoʻotaʻi ma le taavale. Mai vaega o taavale i mea laiti, mai tusi ma mekasini i ipu.

O le Caramulo Motorfestival o le a faʻaalia ai foʻi taʻavale taʻavale, e pei o Nicha Cabral, o le uluai avetaavale F1 Potukale, Elisabete Jacinto poʻo Pedro Salvador - e umia faʻamaumauga atoatoa i Rampa do Caramulo. I uili uma e lua, o le a mafai ona tatou faʻamoemoe ia Tiago Magalhães ma Ivo Lopes, ma isi. André Villas-Boas, sa avea muamua ma faiaoga o Zenit Saint Petersburg ma FC Porto, o le a i ai foi i luga o le Caramulo Rampa i le puleaina o lana BAC Mono, o se taʻavale taʻavale taʻavale a Peretania, faʻamaonia mo le faʻaogaina i luga o auala lautele.

Ole Caramulo Motorfestival ole a faia ile aso 8,9 ma le 10 o Setema. Mo nisi faʻamatalaga, asiasi i le upega tafaʻilagi faʻapitoa mo le tausamiga, iinei.

Faitau atili