Nissan Leaf: itiiti toso, sili atu le lautele

Anonim

Nissan ua tatalaina, toetoe lava o le tafe, le tala fou e uiga i le Laulau fou. Ua uma ona matou iloa o le a aumaia le ProPILOT system, lea o le a mafai ai ona e maua uiga semi-autonomous.O le faiga, lea o le a faasolosolo malie ona faateleina lou tulaga o tomai, o le a amata i le faʻatagaina oe e faʻataʻamilo solo i se tasi auala o le alatele. , pulea le foeuli, saoasaoa ma taofi .

I le 2018, o le a mafai ona faia i le tele o auala - faatasi ai ma le avanoa e sui ai laina -, ma i le 2020 o le a faafaigofieina ai le ave taavale i le taulaga, e aofia ai ma fetaulaiga.

O tekinolosi fa'aaogaina o le a mafai ai fo'i ona tu'u le Nissan Leaf e paka e aunoa ma se fesoasoani, ma le igoa tonu o le ProPILOT Park. O le a ave le galuega ma'ale'ale i nisi taimi o le paka o le taavale mai lima o le avetaavale, galue i luga o le saoasaoa, taofi ma le uli. Ma e mafai ona e paka i totonu o le tui, i le tutusa, i luma poʻo le perpendicular.

Nissan Laulau
O mea fa'apitoa pito i luma o le a fa'aogaina moli LED.

O lo'o folafola mai fo'i se sitaili e sili atu ona manaia ma fa'atasi. O le teaser fou e tuʻuina atu ia te oe se vaaiga o lau talaaga, e foliga tutusa ma le Micra fou. Lea e aumaia ai i tatou i le vaega mulimuli o faʻamatalaga faʻasalalau e Nissan.

I le faaopoopo atu i le sitaili, o le Nissan Leaf fou ua folafola mai se mamanu e mafai ona ofoina atu le tosoina itiiti. O fa'amatalaga uma e taulia pe a o'o mai i le "su'eina" o lena kilomita fa'aopoopo o le tuto'atasi. O le 0.28 Cx o loʻo iai nei e faʻamoemoe e faʻaleleia atili.

Ae o le mea taua o le a sili atu le mautu aerodynamic. Fai mai enisinia Nissan na musuia i latou e apaau vaalele e maua ai le tosoina itiiti ma le mautu maualuga. O le taunuuga o le leai o se malosi agai i luga - e mafai ai ona sili atu le mautu - ma sili atu le mautu i tulaga faʻafefe.

O mea lelei e iloagofie. Faʻaitiitia le tetee, faʻaitiitia le malosi e manaʻomia e faʻaauau ai, sili atu le tutoʻatasi. O le isi faʻamanuiaga o le a sili atu le filemu o le fale, ma le faʻafefe o le ea e le faʻalogoina.

E faʻatatauina o le tutoʻatasi o le Laulau fou e oʻo atu i tau e tusa ma le 500 km, e sili atu le maualuga nai lo le taimi nei. O lenei mea o le a mafai, e le gata mo mafuaaga aerodynamic, ae faʻapea foi mo le faʻaaogaina, e tusa ai ma tala, o se seti fou o 60 kWh maa, lea o le a faʻapipiʻiina ma le 40 kWh avanoa tasi.

O le Nissan Leaf na fa'alauiloaina i le 2010, ma o le eletise sili ona fa'atau atu i le lalolagi ma sili atu i le 277,000 iunite fa'atau. Ua silia nei ma le masina e feiloa’i ai ma lona sui, lea o le a tuuina atu i le aso 6 o Setema.

Faitau atili