Volkswagen T-Roc R. Le sili ona malosi o le T-Rocs o le a iloa i Sineva

Anonim

O ai e fai mai? Afai e tusa ma le tausaga talu ai na foliga mai e sili atu le mautinoa o le faʻalauiloaina o le Tiguan R nai lo le T-Roc R , o le mea moni o le Geneva Motor Show i le faitotoʻa, o le T-Roc R aupito laʻititi lea e faʻamautinoa le taunuu mai i luga o le maketi, ae e uiga i le Tiguan R, e leai se tala fou.

Faatasi ai ma mafuaʻaga e ono mafua ai le le faʻaalia o le Tiguan R, o nisi tala e faʻaalia ai o le faʻaogaina o le afi tutusa e pei o le. RS3 E mai TT RS e le fiafia Audi. I soo se tulaga, afai o le Tiguan R i le lumanaʻi e foliga mai o loʻo taofia mo sina taimi, o le T-Roc R e sili atu nai lo le mautinoa.

Vokswagen faatoa faʻaalia le teaser muamua o lana SUV vevela fou, ma o le ata na faʻaalia ua uma ona tuʻuina atu se manatu o laina mulimuli o le taʻaloga o le T-Roc.

O le mea lea, e mafai ona faʻamoemoeina se pito i luma e sili atu le malosi e faʻailogaina e ala i le tele o le ea ma, e pei ona faʻamoemoeina, o le faʻaaogaina o uili tetele.

Volkswagen T-Roc
Mo le taimi nei o lomiga sili ona mamana o le T-Roc o loʻo i ai le 190 hp (faʻamalosia e le 2.0 TDI ma le 2.0 TSI) ae leai se tasi oi latou e faʻatau atu iinei.

I suʻega i le Nürburgring

E ui lava o le taimi muamua lea na faʻaalia ai e Volkswagen se teaser lea e mafai ai ona e vaʻavaʻai i le matagofie o le T-Roc R, ua uma ona faʻasoa e le faʻailoga se vitio e mafai ai ona vaʻai i le faʻataʻitaʻiga (o loʻo faʻapipiʻiina pea) o le taʻaloga taʻaloga. o le SUV i suʻega i le Nürburgring e Volkswagen R (ma le pailate Petter Solberg).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ina ia mautinoa le sini a Volkswagen o le liliu o le T-Roc R i se faasinomaga malosi i le vaega, e tatau ona i ai i le SUV, e foliga mai, le 2.0 TSI 300 hp (faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le CUPRA Atheque ) DSG gearbox, 4Motion all-wheel drive system, faʻaopoopo i faʻamautu faʻamalosi ma faʻaitiitia le kilia o le eleele ma paʻu taʻaloga.

I le faaopoopo atu i le T-Roc R, o le Siamani compact SUV laina o le a tupu i le tausaga a sau ma le fa'aopoopoina se fa'aliliuga fa'aliliu . Ae ui i lea, e le pei o isi vaega, lea e gaosia i Palmela, i Autoeuropa, o lenei lomiga o le a gaosia i Osnabrück, Siamani.

Faitau atili