O mea e "mo'esea" i le va o faletupe? O lo'o iai le fofo a Toyota

Anonim

Afai ei ai se mea e ave ai i tatou "i le tumutumu" i totonu o se taavale, o le taimi tatou te tuʻuina ai se tupe siliva, kata, ki poʻo se telefoni feaveaʻi, ma e masani lava - ae e masani lava - pau i le va o le nofoa ma le ogatotonu. fa'amafanafanaga. O le avanoa tonu lava e le fetaui ai le lima ma faʻamalosi tiga tiga ma faʻamalosi poʻo le alu ese mai le taʻavale ma tumau i tulaga le faʻaaloalo, e oʻo atu ai i le mea leaga poʻo mea na mitiia i totonu o lenei "pu uliuli" ... poʻo le va, i upu a Ricardo Araújo Pereira.

E faapefea ona leai se tasi na mafaufau i se fofo o lenei faafitauli? Ose pisinisi tele ta'avale ma leai ni fofo. Ae foliga mai o loʻo i ai le malamalama i le pito i lalo o le… pu uliuli.

Ulufale se pateni na resitalaina e Toyota. O se pateni e foliga mai e foia ai lenei faafitauli faigofie ma lelei.

Aisea na le mafaufau ai se tasi i lenei mea muamua?

O le faiga lava ia e fai si faigofie ona malamalama. I le va o nofoa ma le ogatotonu, ua i ai nei se alavai e pa'u'u ai mea ma ave i se fata e tuu i lalo o nofoa.

O le fata e fesoʻotaʻi i se mea faʻamalosi e mafai ai e le avetaʻavale ona faʻagaioi, pe agai i luma poʻo tua mai le nofoa, faʻafaigofie le aveeseina o soʻo se mea. O le faiga e fegalegaleai i le tulaga e mafai ona faʻaaogaina ma le taʻavale o loʻo gaoioi. E le masalomia, o se finauga taua, e foia ai tulaga faigata e pei o le taimi tatou te pa'u ai "le" tupe e maua ai le aofaiga tonu e totogi ai le tau.

O le pateni o loʻo tuʻuina mai ai le tele o fesuiaiga o le faiga. O loʻo i ai fofo faʻaogaina ma le lima ma isi faʻatasi ma le faʻaosoina otometi, lea e "iloa" pe a pa'ū se mea i luga o le laupapa ma otometi ona tuliesea. O le a fa'aogaina fo'i se vaifofo fa'apea i le va o le nofoa ma le faitoto'a.

Talu ai o se pateni, ma o le pisinisi o taavale o loʻo lesitalaina le tele, e le o lona uiga o le a tatou vaʻaia se mea faʻapenei i se taimi lata mai. Ae mafaufau i le soifua maloloina o le faitau miliona o avetaavale ma pasese, Toyota, o le a le mea o loʻo e faʻatali?

Toyota Patent - Faiga mo le toe faʻaleleia o mea e pa'ū i le va o nofoa ma faʻamafanafanaga tutotonu

Faitau atili