O totonu o le Mercedes-Benz A-Class W177 fou ua tatalaina

Anonim

O le fa'atupuina nei o Mercedes-Benz A-Class (W176) o se fa'atauga manuia moni. Ole fa'ailoga Siamani e le'i fa'atauina atu le tele o ta'avale e pei o le taimi nei, ma o se tasi o fa'alavelave autu o le Vasega A.

Ae ui i lea, o le augatupulaga o loʻo i ai nei o lenei "faʻatau sili" e leai se faitioga. Aemaise lava e uiga i le lelei o totonu, nai pu i lalo ifo o le mea o loʻo faʻamoemoeina mai se faʻailoga faʻapitoa. E foliga mai na faʻalogo le faʻailoga i le au faitio ma mo le 4th tupulaga o le Vasega A (W177) na toe faʻaleleia lena itu i se auala mataʻutia.

O faʻataʻitaʻiga e sau mai luga

O loʻo i ai se tipi faʻapitoa ma le Mercedes-Benz A-Class o loʻo iai nei. I lenei tupulaga lona 4, na filifili Mercedes-Benz e faʻatutu le A-Class i luga. O faʻataʻitaʻiga fai mai e sau mai luga ma o le mea lena na tupu. Mai le S-Class na maua ai le foeuli ma mai le E-Class na maua ai le mamanu o le mea faigaluega laulau ma le infotainment system.

Mercedes-Benz A-Class W177
O lenei ata o loʻo faʻaalia ai se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapipiʻiina, lea e tuʻu mai ai le lua 12.3-inisi mata. O fa'avae fa'avae e lua mata 7-inisi.

E tusa ai ma mea e faʻaaogaina, mai mea e mafai ona vaʻaia i ata, e foliga mai e sili atu le faʻaeteete i le filifiliga o palasitika ma isi elemene - o se manatu e leai se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le faʻataʻitaʻiga.

Mercedes-Benz A-Class W177
O le faʻavasegaina o le siosiomaga i luga o le laupapa e mafai ona suia faʻafetai i le i ai o moli 64 LED.

Fou, sili ona aoga Mercedes-Benz A-Class

I le faaopoopo atu i le faʻaleleia atili i tulaga o sitaili ma meafaigaluega, o le Mercedes-Class A (W177) fou o le a sili atu ona aoga. Na toe faʻaleleia atoa le tulaga ma na mafai ona faʻateleina le vaʻaia i itu uma faʻafetai i le faʻaitiitia o le voluma o pou A, B ma C - o se mea e tatau ona mafai ona o le faʻaogaina o le uʻamea maualuga.

O lo'o fa'apea fo'i le Mercedes-Benz o lo'o mana'omia le tele o avanoa mo tagata o lo'o nofoia (i itu uma) ma se atopa'u e 370 lita (+29 lita). E sili atu ona aoga? Leai se masalo.

Mercedes-Benz A-Class W177
Poloaiga faiga fa'amatalaga.

Mo le taimi muamua i le talafaasolopito o le faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le 5-faitotoa hatchback version, o le 4-faitotoa saloon version o le a faʻalauiloa. Ole Mercedes-Benz A-Class fou ole a fa'alauiloa ile amataga ole tausaga fou.

Faitau atili