O le Toyota Recall e aumai ai le 1 Miliona Ta'avale e Fa'alelei Faleoloa

Anonim

O le manatua tala o Toyota ia toe faauau. Ina ua mavae ni nai masina talu ai, na taʻua ai e le Iapani le 1.03 miliona taʻavale e toe faʻaleleia faleoloa i le salafa o le lalolagi ona o le lamatiaga o le afi, o le a valaʻau nei Toyota e tusa ma le 1 miliona taavale e toe faʻaleleia faleoloa.

O le taimi lenei o le faʻafitauli o loʻo i totonu o taga ea e mafai ona "faʻafefe" e aunoa ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi pe, i le isi itu, e le galue pe a manaʻomia. E mafua ona e mafai ona fa'aleagaina le ta'amilosaga o le taga ea ma ta'ita'ia ai le fa'agata o le taga ea ma fusipa'u pretensioners.

O le lisi o faʻataʻitaʻiga na aʻafia e aofia ai le Scion xA, Toyota Corolla, Corolla Spacio, Corolla Verso, Corolla Fielder, Corolla RunxIsis, Avensis, Avensis Wagon, Allex, ist, Wish, ma Sienta, ma le tele o nei faʻataʻitaʻiga e le o faʻatau atu i Europa. .

E le fou ia taga ea fa'aletonu

E le o le taimi muamua lea na feagai ai le faʻailoga Iapani ma faʻafitauli i taga ea o loʻo faʻaaogaina i ana faʻataʻitaʻiga. Ua uma ona taʻua e Toyota le 1.43 miliona faʻataʻitaʻiga i aʻoga ona o faʻalavelave i le faʻaogaina o taga ea i le pito i luma nofoa, lea e mafai ona i ai vaega uʻamea o le a faʻatatau i tagata nofoia pe a tupu se faʻalavelave.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le a fa'afesuia'i vaega fa'atonutonu o taga ea fa'aletonu i fa'atauga ma o le a logoina i latou e ona fa'ata'ita'iga ua a'afia ia Tesema. E leʻi taʻua e Toyota pe o le faʻafitauli na mafua ai ni faʻalavelave poʻo ni manuʻa ma e le o iloa pe iai ni vaega o loʻo aʻafia i Potukale.

Faitau atili