Porsche 911 Eletise o'o mai?

Anonim

O le Ofisa Sili o Pulega o Porsche, Oliver Blume, i faʻamatalaga ia Autocar, na te leʻi faʻateʻaina le manatu: "faatasi ai ma le 911, mo le isi 10 i le 15 tausaga, o le ai ai pea se matou afi afi". Ae teʻi ane? Ona faatoa iloa ai lea e le taimi. O le a faʻalagolago i luga o mea uma i le faʻaleleia o tekinolosi maa.

Porsche 911 GT3 R Hybrid
2010. Fa'ailoa e Porsche le 911 GT3 R Hybrid

I le taimi nei, ua uma ona saunia e Porsche se augatupulaga fou o lana faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma o nisi tala ua faʻasalalau e uiga i se eletise eletise mulimuli ane, atonu o se plug-in hybrid. E tusa ai ma le tala a Oliver Blume, o le tulaga fou mo le isi 911 ua uma ona saunia e maua ai sea faiga, ae e le o lona uiga o le ai ai se 911 e mafai ona gaoioi i le eletise eletise.

Ma se 100% eletise Porsche 911?

Afai o loʻo faʻatalanoaina pea le plug-in hybrid, se eletise Porsche 911 e oo lava i fafo o le fesili mo le isi sefulu tausaga . Aisea? afifiina, tuto'atasi ma le mamafa. Ina ia mafai ona ausia se tutoʻatasi talafeagai, na o le pau lava le fofo o le tuʻuina lea o maa i le pito i lalo o le faʻavae 911. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻateleina o le maualuga o le taʻavale taʻavale - e tusa ma le 1.3 mita i le 991 augatupulaga - lea, i mata o le Porsche, o le a faia e taofi le 911 mai le 911.

Ma ina ia mafai ona fiafia uma i le faatinoga ma le malosi gafatia tatou te faʻamoemoeina mai le Porsche 911, o le a manaʻomia se pusa maa tele, lea o le a faʻateleina ma faʻateleina le mamafa, faʻaleagaina ai ona gafatia malosi o se taʻaloga taʻavale.

O le a le taʻalo Porsche i lana faʻailoga

911 o le a tumau, mo le taimi nei, e pei lava o ia. Ae afai ma o afea e sauni ai au tagata faʻatau mo se eletise 911? Porsche o le a le puʻeina, o lea o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina e le faʻailoga lena auala i faʻataʻitaʻiga atinaʻe mo tausaga a sau.

Porsche Eletise

O Porsche ua uma ona faʻataʻitaʻiina auala faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le Misiona E, o le saloon i le va o le 911 ma le Panamera, ma o le a avea ma muamua 100% taʻavale eletise mo le faʻailoga Siamani.

O Michael Steiner, le ulu o suʻesuʻega ma atinaʻe a Porsche, fai mai o le Misiona E o loʻo i ai nei i le tulaga sili i le va o fua, afifi ma faʻatinoga e pei o se taʻavale taʻavale, faʻaaogaina le eletise. Na filifili Porsche e mulimuli i se auala ese mai isi gaosi oloa e ala i le peti i luga o se taavale maualalo ae le o se crossover / SUV. O lona faʻaaliga o loʻo faʻatulagaina mo le 2019, ae o mea uma e faʻasino ile pisinisi amata ile 2020.

A maeʻa le Misiona E - o le faʻataʻitaʻiga gaosiga o le ai ai se isi igoa - o le eletise lona lua a Siamani o le a avea ma SUV. O mea uma e faasino i ai o se fesuiaiga o le lona lua o augatupulaga o le Macan.

Ua manumalo Porsche i Le Mans faatolu i le plug-in 919 Hybrid, o lea la o le faaaogaina o lenei ituaiga o fofo i totonu o se taavale gaosiga e mautinoa ai le faatuatuaina talafeagai. Oliver Blume o loʻo faʻatatau i le taliaina lelei o le Panamera Turbo S E-Hybrid e ana tagata faʻatau - 680 hp, faʻaaloaloga a le V8 Turbo ma se afi eletise - faʻaalia o loʻo latou i luga o le ala saʻo. . Talosia o le a maua e le Cayenne lea lava vaega aveta'avale.

Faitau atili