Amata malulu. Veyron i luga o le faletupe eletise. E i ai ea ni solofanua natia?

Anonim

Faatasi ai ma le 1001 hp ma le 1250 Nm na maua mai i le W16 ma le 8.0 l malosi, o le Bugatti Veyron o loʻo avea pea ma se tasi o taʻavale sili ona malosi, faʻamaonia o ia lava o se molimau i le "maaa" o le Ferdinand Piëch.

Seia oʻo mai i aso nei, matou te leʻi vaʻai i se tasi e fesiligia le tau o le malosi o loʻo tuʻuina mai e le Veyron, ma le toʻatele o loʻo manatu o le tau faʻaalia o le a moni. Ae ui i lea, e talitonu le au a le Royalty Exotic Cars o le Bugatti hypersport o loʻo i ai ni solofanua natia ma o lea na ave ai i se faletupe eletise.

I le faaiuga o suʻega e tolu, na lesitala le Veyron o le uili malosi o le 897 hp ma le torque o le 1232 Nm (O le malosi e oʻo atu i uili e masani lava ona itiiti ifo nai lo le mea na gaosia e le afi ona o le gau o le felauaiga).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Manatua, e tusa ai ma le 'au na faʻataʻitaʻiina le Veyron, o le paʻu o le eletise i le faʻasalalauga e tutusa ma le 20%, naʻo le faia o le numera vave e iloa ai o le afi o le Bugatti Veyron faʻataʻitaʻiina (lea sa faʻataʻitaʻiina) e maua ai le manaia ma le soifua maloloina. 1076 hp ma le 1479 Nm o le malosi, e sili atu nai lo tau faʻasalalauga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili