Honda Civic Ituaiga REV. Hybrid ma sili atu i le 400 hp?

Anonim

O taimi o le Ituaiga R faʻatasi ai ma afi ea e aʻe i luga e pei e leai se taeao ua faʻateleina le mamao. I aso nei, o le kick VTEC tala faʻasolopito o se manatua mamao ua suia e le kick binary mid-range, faʻaaloaloga a le supercharging.

E le gata i'i... Ituaiga REV?

E foliga fa'avalevalea o le tu'ufa'atasia o mata'itusi EV i le R e maua ai le fa'aitiitiga fa'a-Peretania mo suiga. Ae aua le faaseseina. Matou te le o talanoa e uiga i le toe foʻi mai o masini faʻafefeteina e mafai ona sili atu i le 8000 rpm. O le EV o lo'o fa'atatau ile Ta'avale Eletise, po'o le ta'avale eletise.

I se isi faaupuga, i le auala lava e tasi na faʻamaeʻaina ai e le Type R le faʻataʻitaʻiga sili ona taʻaloga a le ituaiga, faʻamoemoe Honda o le ituaiga REV e tutusa lava mo hybrids ma eletise. O se lalolagi fou, e aunoa ma se masalosalo.

Ma mafaufau i le teaser, e foliga mai o le sui muamua mo le ituaiga REV togafitiga o le a avea ma Civic. O le mea tatou te iloa o le taimi nei ua naʻo se faʻataʻitaʻiga, faʻatino atoatoa, lea o le a tuʻuina atu i se taimi lata mai.

Tekinolosi faaulufale mai Honda NSX

E tusa ai ma faʻamatalaga i Razão Automóvel, o le faʻataʻitaʻiga e maua mai i le tuʻufaʻatasia o le Civic Type R's powertrain ma le Sport Hybrid Super Handling AllWheel Drive (SH-AWD) system lea e mafai ona tatou mauaina i le Honda NSX.

Manatua o le taʻavale taʻavale Iapani e tuʻufaʻatasia lana twin-turbo V6 ma afi eletise e tolu - tasi e tuʻu i le va o le felauaiga ma le afi ma le lua i luma, tasi mo uili taʻitasi. Ose faiga fa'alavelave - iloa uma fa'amatalaga iinei.

Honda Civic Ituaiga REV. Hybrid ma sili atu i le 400 hp? 18755_1

I le taimi nei, o le Civic o se "muamua" ma le pusa tusi lesona, e le pei o le NSX o loʻo i ai se afi pito i tua tutotonu ma se pusa faʻapipiʻi lua. Honda e foliga mai ua faafaigofieina le faiga i le fetuunaiga i le Civic.

O le Ituaiga REV o le a tausia le pusa tusi tusi Type R, tuʻuina atu ma le afi eletise i le faʻasalalauga. Ma o afi eletise pito i luma ole NSX ua fa'aola nei le au pito i tua ole Civic. Ole Civic Type REV ole a avea ma AWD (All Wheel Drive).

Afai o afi eletise e tutusa ma le NSX, o lona uiga o le a latou saofagā i le 74 hp ma le 147 Nm o torque i zero revolutions. Faʻatasi ma le 320 hp o le 2.0 Turbo o le Civic Type R fou, o le Ituaiga REV e tatau ona latalata tele i le 400 hp.

2017 Honda Civic Ituaiga R

O afi eletise o le a faʻamalosia e se pusa maa lithium ma taofi pito i luma o le a maua ai le malosi faʻafouina. O le fa'aopoopoina o electrons i le powertrain o lona uiga o le ballast. E foliga mai o loʻo nofouta Honda i lenei mea ma taʻua ai se faʻamatalaga puupuu i lenei mataupu, lea o loʻo folafola mai ai e le faʻataʻitaʻiga e "suʻesuʻe auala fou e le gata i le faʻaauau, ae faʻapea foʻi suʻesuʻega mea".

O a'afiaga o le ta'avaleina o le au pito i tua, fa'atasi ai ma afi e mafai ona gaosia ai le "vave" torque, e tatau ona avea ma se tasi o itu e sili ona mata'ina e uiga i le ituaiga REV i le lumana'i. O le siitia mai le faʻataʻitaʻiga i le gaosiga o le a avea ma se isi faʻatauvaʻa ma ofo i masini e pei o le Ford Focus RS, Mercedes-AMG A 45 poʻo le Audi RS3 fou.

E tatau ona tatou faʻatali mo sina taimi e iloa ai faʻamatalaga e uiga i lenei mega hatch. Po'o sauni Honda i se vaitaimi e fa'amuta ai le fa'aupuga o le Type R ma sui i le ituaiga REV fa'aeletise?

O lea ua toe foi i le mea moni. Manuia le Aso o Aperila Fool!

Faitau atili