Subaru WRX STI S208. E sili atu ae na o Iapani e maua

Anonim

Lua tausaga talu ai na faalauiloa ai e Subaru se lomiga faapitoa WRX STI, le S207. Ina ua maeʻa nei tausaga, na filifili le Iapani e faʻafefeteina lana fale taʻaloga taʻavale uma ma le tofo o le "Mundial de Ralis" toe.

O le S208 fou o le a faʻatapulaʻaina i le 450 iunite ma o le a faʻatau atu i Iapani - e le o se mea e tele se eseesega i le au Potukale, aua e pei ona e iloa, e leʻi i ai se sui o Subaru i Potukale mo se taimi umi.

Ou te le iloa, ia tatou faaseseina i le ese teisi ese fafo o lomiga masani. E tele atu togafiti fa'ataulāitu o lo'o natia i totonu ole Subaru WRX STI S208. O lona uiga i lalo o le pulou. Matou te manatua o le S207 muamua, faʻapipiʻiina i le 2.5 turbo boxer afi na tuʻuina atu le 325 hp ma le 431 Nm o le malosi. O le mea e sili ona foliga mai o lenei faʻamatalaga o nei (ua manaia) faʻatauga e maua ai se faʻamatalaga fou.

Ae talu ai ona o le mana e le o mea uma, ma o le mama e taua tele - e pei ona tatou vaʻai i le Opel Insignia GSi talu ai nei - o le taualuga i lenei lomiga ua avea ma carbon. E le gata ina faʻaititia le mamafa ae faʻapea foʻi le ogatotonu o le kalave.

Subaru WRX STI S208. E sili atu ae na o Iapani e maua 18835_1

E tele atu. Na talosagaina e Subaru le STI e fa'afetaui le fa'amalologa ma mea fa'aeletonika e fa'aleleia atili ai le fa'agaoioiga o le taulimaina. O lena tala, na tuua ai i matou ma sina matau'a maloloina o a matou uo i le laueleele o le "la oso aʻe".

Faitau atili