Ferrari California T Taulima Faapitoa: isu ma'ai

Anonim

Le Ferrari California T ua avanoa nei ma le fa'aputuga Fa'apitoa. Ose mea fou o le a iai i le Geneva Motor Show, mai ia Mati 3 i le 13, 2016.

Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu, o le Ferrari California T na maua ai le mafaufau o tagata uma e fiafia i le faʻailoga mo le mafai ona tuʻufaʻatasia le maualuga o le faʻatinoga ma le faʻaogaina e le o se uiga o le sili ona faʻalogoina na faia e Maranello. I le taimi nei, o le solofanua malosi lava e tasi o le a tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga ma le Handling Speciale pack, lea o le a maua ai e lenei taʻaloga se faʻaleleia tele i lona malosi malosi.

O le Ferrari California T's 7-speed dual-clutch gearbox, pe a tu'ufa'atasia ma le Handling Speciale kit, e maua ai se tali vave ma ta'aloga. Ae o le tala e le gata i le pusa ... o le Ferrari California T faʻapipiʻiina i le Handling Speciale kit o loʻo i ai se faʻatonuga faʻamautu faʻapitoa e aofia ai le 16% o vaipuna faʻamaʻa i luma ma le 19% i tua, faʻaopoopo i suiga faʻafefe faʻafuaseʻi, o lona uiga, latou te fesoasoani e pulea le tino aemaise i luga o pupuni ma le tele o lagolago.

FESOASOANI: O le Ferrari Land lena, o le paka faʻafiafiaga mo penisini

Ae i le tulaga o le faʻatinoga, o le Ferrari California T's exhaust system na suia i se faiga faʻalua faʻaiʻu fou ma se leo sili atu ona mataʻina.

Mai se vaaiga matagofie, o le Ferrari California T o loʻo faʻaalia ai le lanu Grigio Ferro Met i se faʻamaʻi matte i luga o le pito i luma ma le faʻasalalau pito i luma. O lo'o iai fo'i fa'amatalaga e pei o le diffuser ma fa'ailo fa'avevela ile matte black. O totonu o lo'o tumau pea, ma na'o se fa'ailoga ma faanumera fa'ailoga e fa'asino i le Handling Speciale version.

E LE'I MISIA: Ferrari FF o lo'o saunia foliga fa'alelei mo le Fa'aaliga Ta'avale a Geneva

E leʻi faʻaalia e Ferrari soʻo se faʻamatalaga afi mo lenei pusa e sau ma le Ferrari California T, o lea e tatau ai ona tatou faʻatali seʻia oʻo i le Geneva Motor Show e vaʻai i le pepa faʻapitoa.

Ferrari Kalefonia T-1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili