Volkswagen Taigun toe tu mai e pei o le T-Track: le ituaiga SUV aupito itiiti

Anonim

I le 2012 Volkswagen na tuʻuina atu ai se faʻataʻitaʻiga o se SUV laʻititi e faʻavae i luga o le Up. Faʻaigoaina Taigun (i ata), sa talisapaia mo lona faʻalelei ma fua faʻatusatusa, e fetaui lelei mo le taulaga. Na faʻamoemoe tagata uma i se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le a vave ona lavea le maketi, ae leai se mea. O le galuega faatino, sa ofo ai, sa tuu i luga o le fata.

Faʻatusatusa i le saoasaoa o le faʻatagaina o isi SUV o le ituaiga, e taʻua o le T-Roc ma le T-Cross - le SUV o le Golf ma le Polo, O le T-Roc na tuʻuina atu i le 2014 ma le T-Cross Breeze i le 2016.

O mafuaʻaga e leʻi oʻo atu ai le Taigun i le laina gaosiga na faʻamaonia e fesoʻotaʻi ma tau. O le Volkswagen Up ma ona uso SEAT Mii ma Skoda Citigo o ni fa'ata'ita'iga eseese i le atulaulau o Volkswagen. Tulaga tulaga ese ma le tele o vaega faʻapitoa e mafua ai le maualuga o tau o gaosiga, e le manaʻomia pe a ola faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i vaega pito i lalo o le alamanuia ma le tau e taua tele.

Volkswagen Taigun

Taigun o le a suia i le T-Track

I le lima tausaga talu ona foliga mai o le Taigun, e foliga mai na iu lava ina filifili Volkswagen e agai i luma ma le atinaʻeina o se tamai SUV e faʻavae i luga.

O le a le mea ua suia? O lo'o fa'aauau pea le fa'ailoga SUV ma le malosi tele, lea e mafai ai e fa'ailoga ona fa'atau atu i tau e sili atu le maualuga. Ma o le tausia o le gaosiga i Bratislava, Slovakia, lea e gaosia ai le Up, o le a talia.

O le isi mafuaʻaga o le faʻatupulaia o le manaʻomia mo se faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga i fafo atu o Europa, aemaise lava i maketi e pei o Pasila - na umi se taimi e taunuu ai, ae o Pasila foi o loʻo tuʻuina atu i le SUV phenomenon.

Ae o lona taunuu mai ua leva lava. O tala e fa'ailoa mai e na'o le taunu'u mai i le 2020 ma o le T-Track o lo'o ta'uta'ua i le taimi nei le igoa e iloa ai.

Mafaufau i le faʻavae, o le T-Track o le a faʻaaogaina le aiga lava e tasi o afi e tolu-cylinder na matou maua i le Up, o lona uiga o le a leai ni versions Diesel, ae o loʻo i ai se avanoa malosi e mafaufau ai i se eletise eletise, aʻo matou ua mafai ona vaai i le I p. E mafai ona ta'ua o se SUV, ae o fa'aliliuga ma ta'avale uili uma e le'i fuafuaina.

I ona luma, o le a tatou feiloai i le T-Roc i le aso 23 o Aokuso, ma o le T-Cross o le a iloa i le 2018.

Faitau atili