Ole Ferrari 288 GTO e tatau ona fa'aosoina fa'apenei

Anonim

Faatasi ai ma le taua o le masani, aemaise lava le sili ona faʻapitoa ma faʻapitoa, e oʻo atu i le faitau miliona o Euro, e toʻatele e manaʻo e teu a latou masini taua i totonu o le faletaavale, e oʻo atu i le faʻamaufaʻailogaina o le vevela ma le susu.

Ae leai se taavale, tusa lava po o le a le taugata, faʻapitoa pe seasea, e tatau ona loka i totonu o le faletaavale, faʻatali mo lona tau maketi e faʻaopoopoina ni nai zero i le teugatupe a le tagata e ona. O le faia e aunoa ma lona faamoemoega autu: ia fiafia i ai e le gata pe a tutu, ae sili atu i mea uma ia fiafia pe a aveina.

O le nofoaga mo taʻavale o loʻo i luga o le auala, i luga o auala, luʻitau le piʻo ma alaga "tuu mai ia te aʻu se isi kesi" i le pito i luga o ou mama. Aemaise lava pe a oʻo mai i le Ferrari 288 GTO, o le mataupu muamua i se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo i ai le cavallino rampante brand: F40, F50, Enzo ma LaFerrari.

O lenei 288 GTO sa laki i le iai o se tagata e ona faapena… o ia na te fafagaina i le penisini. E pei lava ona fa'atupuina e lenei vitio lo tatou naunau mo ta'avale. Che machina!

O lenei ata puʻupuʻu na tusia e Petrolicius ma tatou iloa, faʻapuupuu, se tasi o le 272 taavale na gaosia.

Faitau atili