Citroën E-Mehari: o le eletise saoloto

Anonim

O le Citroën E-Mehari o se fuafuaga faʻapitoa e taulaʻi ona mata i le lumanaʻi e aunoa ma le faʻagaloina o lona tupuaga.

E peiseai o le mamanu tulaga ese o le C4 Cactus e le lava le faamaoniga, Mathieu Bellamy, faatonu o fuafuaga i Citroën, na faasilasilaina i ni nai vaiaso talu ai o le peti a le Farani i le lumanaʻi o le a sili atu le avant-garde ma le le migao mamanu ua faailogaina. Citroën faʻataʻitaʻiga mo le tele o tausaga 60, 70 ma 80. Ia, e leai se manaʻoga e faʻatali umi.

Faʻavae i luga o le Cactus M Concept lea na faʻaalia ia Setema talu ai, o le E-Mehari o loʻo faʻatusalia se ata i le uluai Méhari, o se faʻataʻitaʻiga Citroën faʻataʻitaʻiina i le 1968, ma faʻatumauina ai se fesoʻotaʻiga malosi i le talafaasolopito o le faʻailoga.

I fafo, o lenei cabriolet fa-nofoa e tu matilatila mo ona leo malosi ma le mamanu faʻaalia. E pei o le uluai faʻataʻitaʻiga, o le E-Mehari o loʻo fausia i se mea palasitika e faʻafefeteina ma faʻafefe i paʻi laiti. Fa'afetai i le ta'avale ua si'itia, o lenei fa'ata'ita'iga e fa'afetaui i ituaiga 'ese'ese o fanua.

CL 15,096,012

Vaai foi: Audi quattro Offroad Experience i le itulagi o le uaina a Douro

E ui lava na te faʻaaogaina se agaga faʻanoanoa i fafo, i tulaga o afi, o le E-Mehari o loʻo taulaʻi atu i le lumanaʻi. I lenei laasaga fou, na filifili ai Citroën e lafoaʻi afi afi ma faʻaaogaina se afi eletise 100% ma le 67 hp, faʻamalosia e LMP (metallic polymer) maa o le 30 kWh.

E tusa ai ma le faʻailoga Farani, o nei maʻa e faʻatagaina se saoasaoa e sili atu i le 110 km / h ma le tutoʻatasi o le 200 km i le taamilosaga i le taulaga; e toe fa'atumu atoa maa ile 8 itula ile 16A outlets po'o le 13 itula ile 10A outlets ile fale.

I totonu o le fale, o lo'o fa'amaninoina le fa'apipi'i fa'apipi'i e le susu ma nofoa gaugau. O le Citroën E-Mehari o le a faʻaalia mai ia Tesema 9th i le 11th i Pale, ae o le faʻalauiloaina e faʻamoemoe e faia i le tautotogo o le 2016.

CL 15,096,016

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili