Fai mai Mazda "leai" i le RX-9. O mafuaaga ia.

Anonim

Tala leaga mo i latou o loʻo moomoo mo le toe foʻi mai o le Mazda rotary-engine. I le taimi nei, o le sui o le RX-8 e mamao ese mai le avea ma faʻamuamua mo le faʻailoga Iapani.

E foliga mai o le lumanaʻi Mazda RX-9 o loʻo faʻasolosolo mamao mai le avea ma mea moni. E ese mai i faʻamoemoega, o le taʻavale taʻavale Iapani ma le 1.6-lita Skyactiv-R afi faʻasolosolo e ono le toe oʻo atu i le maketi i le 2020, pe a faʻamanatuina e le Iapani lona selau tausaga.

E LEʻI MISIA: O la matou faʻatalatalanoaga ma le tama o le Mazda RX-8, Ikuo Maeda.

I se faatalatalanoaga ma le Automotive News, o le Pule Sili o Mazda, Masamichi Kogai, na ia faamautinoa mai o le tausisia o tulafono faatonutonu ma le lelei o le taumafaina o le faamuamua lea mo le taimi nei, ae tuu ese le atinaeina o se taavale taʻavale i luga aʻe o le Miata:

“A silasila i tulafono faatonutonu e pei o o le faʻatonuga o taʻavale e leai se eletise, eletise o se tekinolosi e manaʻomia ona tatou faʻalauiloaina i se taimi lata mai. Ou te manatu o se filifiliga mo se taʻavale taʻaloga, o le Mazda MX-5 1.5 poʻo le 2.0 lita, faʻatasi ai ma lona malosi ma le saoasaoa, e foliga mai o se mea e sili atu ona faʻaosofia.

AUTOPEDIA: "O le Tupu o Spin": o le talafaasolopito o masini Wankel i Mazda

E ui lava e le o atoatoa le fesili, o le taʻaloga taʻavale-engine i le lumanaʻi o le a le lavea laina gaosiga o le ituaiga i Hiroshima i se taimi lata mai. "Afai tatou te toe foʻi i le gaosiga o se afi taamilo, e tatau ona tatou mautinoa o se afi umi," o le tala lea a Masamichi Kogai.

Mazda RX-Vision Concept (1)

Punavai: Tala Fou tau Taavale Ata: Mazda RX-Vaaiga Manatu

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili