O le Toyota GR Yaris e le malosi tele? Ole pusa lea ole fofo

Anonim

O se tasi o pito vevela e sili ona mana'omia i le taimi nei, e le o le Toyota GR Yaris e mafai ona tuuaia oe i le soona faautauta.

Ae ui i lea, o nisi e manatu e mafai ona i ai se foliga sili atu ona mataʻutia ma faʻamalosi. Ia, o le mafaufau tonu ia i latou uma o loʻo i ai lenei manatu na faia e Pandem / Rocket Bunny le pusa matou te faʻaali atu ia te oe i le aso.

Ae i le tulaga o le tuʻuina atu (ae faʻatasi ai ma le taunuu mai i le gaosiga ua uma ona folafolaina), o lenei pusa ua suia le GR Yaris ua leva ona avea ma WRC moni.

Toyota GR Yaris Pandem

O a suiga

I le amataga, o lenei pusa e faʻalautele atili ai le faʻataʻitaʻiga Iapani, faʻafetai i le faʻaogaina o faʻaofuofu faʻailoga uili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le pito i luma, ua mou atu le grille ma tuʻu ai le intercooler faʻaalia aʻo faʻamaeʻa e le vaeluaga ma mea faʻapipiʻi fou aerodynamic le "vaaiga faʻatasi".

Toyota GR Yaris Pandem

I le itu, i le faaopoopo atu i le faʻalauteleina o faʻailoga uili, o le pito fou o le pito ma uili mataʻutia e tu i fafo.

Ma le mea mulimuli, i le pito i tua o loʻo i ai se matou apaʻau tele, se faʻasalalau ma le tele o ea ea, i le faiga o faʻataʻitaʻiga matou te vaʻai i le tuuga i le WRC.

Toyota GR Yaris Pandem

E o'o mai i le taimi nei, e le'i fa'ailoa mai e Pandem/Rocket Bunny pe fia le tau o lenei pusa po'o le taimi fo'i e fa'amoemoe e pa'u ai le maketi.

Faitau atili