Hyundai Nexus. Le manuia fa'afuase'i mo le hydrogen SUV

Anonim

O LE Hyundai Nexus o lo'o fa'atusalia ai le fa'atupulaga lona lua o ta'avale suau'u, po'o le suau'u suau'u hydrogen, mai le gaosi oloa a Korea i Saute. Ma, i le taimi nei, e foliga mai e le lava mo poloaiga.

Ona o le tapulaʻa o loʻo i ai i le tele o maketi pe a oʻo mai i atinaʻe mo lenei ituaiga o taʻavale, na fuafua Hyundai e faʻatau atu naʻo le 1500 Nexo i le 2019. O se numera laʻititi, atonu e tele naua - i Korea i Saute na o ia, o poloaiga e tusa ma le 5500.

O se voluma e leʻi mafaufauina mo le gaosiga, o le na faʻamalosia e tipi le numera o Hyundai Nexo na faʻamoemoe mo le Iunaite Setete o Amerika ma Europa, e faʻamalieina ai manaoga i totonu o le atunuʻu.

Hyundai Nexus FCV 2018

O le manuia e mafua, i se vaega tele, i le polokalame faʻaosofia o loʻo i ai nei i Korea i Saute mo taʻavale suauu suauu, o lea o le poloaiga, mo le taimi nei, e faʻamalieina lena manaʻoga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tala lea a le ulu o le pisinisi a le Hyundai fuel cell car, Dr. Sae-Hoon Kim, i faamatalaga ia Autocar: “E tatau ona tatou faia le mea e sili ona talafeagai mai le vaaiga pisinisi, ma faatasi ai ma fesoasoani lelei o loo maua i Korea e mafai ai. toe faaui i tua i soo se taimi, na faia ai le faaiuga e faataunuu ia poloaiga”.

O le isi taunuuga o loʻo taoto i le faʻaiuga e faʻateleina foi le gaosiga o taavale afi suauu hydrogen, lea e aofia ai le Nexus, i le 40 afe iunite i le tausaga.

O numera o loʻo laʻititi lava, e tusa lava pe faʻatusatusa i taʻavale eletise eletise, ae e tusa ai ma Sae-Hoon Kim, o lenei ituaiga o taʻavale e sili atu ona latalata i pisinisi faʻapisinisi: "e tusa ma le 200,000 iunite i le tausaga o loʻo i ai le fua e faʻatau ai mea matou te maua. mana'omia i se tau e mafai ona tu'u ai le ta'avale hydrogen e tutusa ma le ta'avale eletise i aso nei", fa'ai'u, "i le saoasaoa o le mana'oga o lo'o i ai nei, e mafai ona ou va'ai o tupu i le isi lima tausaga".

Ua uma ona matou maua le avanoa e ave ai le Hyundai Nexo - vaʻai i le vitio o loʻo i lalo - i le taimi o lona faʻaaliga ma matou o ese ai iina ma le mautinoa - pe a matou aveina, e amio e pei o se eletise, aua e, ae e le o iai ni mea le lelei o nei mea. pe a tatou talanoa e uiga i le molia poʻo le tutoʻatasi.

O le faʻafitauli o loʻo i ai, sili atu i mea uma, i totonu o atinaʻe tuʻufaʻatasia, lea e faʻatapulaʻaina pe leai foi, e pei o le tulaga i Potukale. O le mea lea e le maketiina ai iinei.

Faitau atili