O foliga lea o le Hyundai i30 faafou

Anonim

Faʻalauiloaina i le 2017, o le lona tolu o augatupulaga o le Hyundai i30 o loʻo sauni e avea ma faʻamoemoega o le masani masani "o le vaeluagalemu o foliga". O le faʻaaliga na faia e ala i le teaser e lua lea e faʻaalia ai e Hyundai le auala o le a avea ai ma foliga o lona sui i le vaega C, sili atu le N Line version.

O le i30 ua toe fa'afouina ua fa'atulaga e tu'uina atu i le Geneva Motor Show ma fa'ailoa mai i ata fa'ata'alo e lua o le a maua ai se fa'amalama fa'alelei, molī fa'a LED fou ma se fa'amalama fou.

I le faaopoopo atu i le teaser e lua, na faʻamaonia foi e Hyundai o le i30 o le a faʻaalia ai se faʻailoga pito i tua fou, moli siʻusiʻu fou ma uili fou 16", 17" ma 18".

Hyundai i30
E tusa ai ma Hyundai, o suiga na faia e ofoina atu ai le i30 se "foliga sili atu ona malosi ma foliga sili atu ona manaia".

I totonu, o lo'o folafola mai e le South Korean brand se laulau fa'akomepiuta fou ma le 10.25" fa'amatalaga fa'amatalaga.

O le N Line version e sau i le van

Mulimuli ane, o le isi foliga fou o le Hyundai i30 facelift o le mea moni o le van variant ua avanoa nei i le N Line version, o se mea e leʻi tupu seia oʻo mai i le taimi nei.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le taimi nei, e le o faʻaalia e Hyundai pe o lenei faʻafouga faʻalelei o le i30 o le a faʻatasi ma foliga fou i se tulaga faʻainisinia.

Faitau atili