E faʻafefea ona liliu le Citroën Jumper i le faʻailoga "Type H"

Anonim

Ina ua faʻafeiloaʻi le Type H i le 1947, Citroën semanu e mamao ese mai le vavalo o le manuia ma le umi o le ola umi o lenei faʻataʻitaʻiga - aemaise lava i le taimi faigata i le maeʻa ai o taua.

“O lau mealilo? Ose mamanu fa'apitoa mo se ta'avale aoga o le taimi. O le u'amea u'amea ma le felauaiga pito i luma sa umi le tele o tausaga. Lelei tele i ituaiga uma o faʻaoga ma o latou fesuiaiga ".

Ua lauiloa foi o le "TUB", le igoa o lona muamua, o le Type H o le a gaosia seia oo i le 1981, faatasi ai ma le 473 289 iunite, tausaga na suia ai e le Citroën C25 sili atu. Ae o le Type H o loʻo faʻaauau pea ona faʻatumu mafaufauga o le tele o tagata fiafia i le salafa o le lalolagi, aemaise lava i le "konetineta tuai".

MAMALIGA O LE TUA’I: Le Tagata na Liu le Citroën 2CV i se uila afi e ola ai.

O le tulaga lea o Fabrizio Caselani ma David Obendorfer. Ina ia faailogaina le 70th anniversary o le Citroën Type H, na filifili lenei duo e toe faia le Type H e faʻaaoga ai le Citroën Jumper fou. E ala i se pusa tino faigofie, e mafai ona toe faia le uluai mamanu a Flaminio Bertoni.

E faʻafefea ona liliu le Citroën Jumper i le faʻailoga

70 tausaga, 70 iunite

Nai lo le 52 hp afi o le uluai faʻataʻitaʻiga - faʻatasi ai ma le taumafaina e mafai ona sili atu i le 20 l / 100 km (!) - o lenei faʻaonaponei faʻaonaponei faʻaaogaina le sili atu le taugofie o le 2.0 e-HDI o le Citroën Jumper, faʻatasi ai ma malosiaga e amata i le va o le 110 ma le 100 160 hp. o le mana.

Ae mo le suiga o le tino, o le Ituaiga H 2017 tumau faamaoni i le uluai ma o le a ofoina atu i ituaiga eseese, mai le afi afi i le van faʻatau meaʻai. E naʻo le 70 pusa o le a gaosia, e ala i le kamupani gaosi FC Automobili. O le suiga atoa o le Jumpers o le a faia i le lima i Italia, ma o le faʻatau atu o le taavale o le a faʻatapulaʻaina i tuaoi o le atunuʻu.

Iloa atili e uiga i lenei poloketi iinei.

E faʻafefea ona liliu le Citroën Jumper i le faʻailoga

Faitau atili