A leai ni fa'ailoga o lo'o fa'amoemoeina, o le a le mea e fa'amoemoeina mai le Brazilian GP?

Anonim

E ese mai le mea na tupu i isi vaitau, i le ulufale atu i le Brazilian GP, ua uma ona tuʻuina atu le taʻavale 'ma le au faufale. Ae ui i lea, o lona uiga o mea e fiafia i ai le Brazilian Grand Prix ua matua faʻaititia pe a faʻatusatusa i tausaga ua mavae.

O le mea lea, i le ulufale atu i le GP Pasila, o le fesili e tulaʻi mai: pe a Lewis Hamilton, ina ua uma ona avea ma siamupini o le lalolagi i Amerika, manumalo i Pasila? Pe o le a "sii aʻe i luga lona vae" a le Peretania ma faʻamalamalama isi tagata tietie?

I totonu o le au a Ferrari, o faʻamoemoega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o Vettel, ona o Charles Leclerc na maua se faʻasalaga e sefulu nofoa mo se suiga afi. I Red Bull, e foliga mai o Alex Albon o le a taumafai e faʻaaoga le GP Pasila e faʻamaonia ai le faʻamaoniga o le a tumau pea o ia ma avetaʻavale lona lua a le au i le 2020.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por FORMULA 1® (@f1) a

Le Autodromo José Carlos Pace

E sili atu le lauiloa o le Interlagos Autodrome, o le taamilosaga lea e finau ai le GP Pasila (le 20th o le vaitau) o le lona tolu sili ona puupuu i luga o le kalena atoa (naʻo Monaco ma Mexico City e pupuu le taamilosaga), e oʻo atu i le umi o le 4.309 km.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na faʻauluina i le 1940, ma talu mai le 1973 na talimalo ai i le Brazilian GP, ma le Formula 1 ua uma ona asiasi i ai 35 taimi.

E tusa ai ma le au taʻavale sili ona manuia i le taamilosaga a Pasila, o Michael Schumacher e taʻimua i le fa manumalo, i totonu o 'au, o Ferrari na sili ona faʻamanatuina iina, ma le aofaʻi e valu manumalo.

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le GP Pasila?

Faatasi ai ma nofoaga muamua e lua i le siamupini o avetaavale ua uma ona tuuina atu, o le autu autu o le fusuaga mo le tulaga tolu lea e lua "uluko talavou", Charles Leclerc ma Max Verstappen, ma le Monegasque e amata i se tulaga le lelei (ona o le faasalaga lea. ua uma ona e talanoa) ma o loʻo iai pea Vettel.

I totonu o le au gaosi oloa, o le sili ona manaia o "taua" e tatau ona i ai i le va o Racing Point ma Toro Rosso, lea e vavaeeseina e na o le tasi le itu (o loʻo i ai, i le faasologa, 65 ma 64 points). O le isi itu e fiafia iai o le fusuaga a McLaren/Renault.

Ua i ai i tua o le pusa, lea ua leva ona fuafuaina le fuafuaga mo le isi vaitau, Haas, Alfa Romeo ma Viliamu e tatau ona "tau" ia i latou lava e le maua le "lantern mumu" (lea atonu o le a pa'ū i le au a Peretania).

Mo le taimi nei, i le taimi ua amata ai le aʻoga muamua, Albon mai Red Bull e taʻitaʻia, sosoo ai ma Bottas ma Vettel.

O le Brazilian GP ua fuafua e amata i le 17:10 (taimi o Potukale autu) i le Aso Sa, ma mo le aoauli o le Aso Toonai, mai le 18:00 (taimi o Potukale autu) ua faatulagaina.

Faitau atili